fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIGT BYHUS MED HAVE OG EFTERTRAGTET ADRESSE TÆT PÅ CENTRUM

Del bolig

På en attraktiv og virkelig velbeliggende adresse i Silkeborg er dette charmerende byhus fra 1902. Huset står overfor en større renovering, med respekt for husetsbevaringsværdi, som omfatter facaden. Her skal blandt andet arbejdes med tag og 1. salen generelt, da denne ikke har været benyttet i en årrække. Her har i altså muligheden for at sætte et helt personligt præg. Huset vender helt rigtigt i forhold til solen, da haven vender mod syd/vest og til huset får man sin egen indkørsel. Man får dejlig have med græsplæne og terrasser, og boligen byder på hele fire værelser og to badeværelser.

Fra entreen kan I træde direkte ind i stuen, der nemt indrettes med både et afslappende sofahjørne og spisestuemøblerne, så der kan dækkes op til middagsselskabet. Køkkenet er holdt i et tidløst design med hvide fronter, og ved vinduet kan I etablere en mindre spiseplads til hverdagens måltider. Stueetagen indeholder endvidere et bryggers med vaske- og tørrefaciliteter, et værelse og et badeværelse med separat brus, mens I på første sal kan se frem til en stue samt tre værelser og et badeværelse med badekar. På etagen finder I tilmed et gangareal med indbyggede skabe.


Haven er superhyggelig og indeholder en overdækket terrasse, der kan give jer lidt skygge på en varm sommerdag. Solterrassen er vestvendt, så I kan nyde eftermiddags- og aftensolen i sommermånederne, og græsplænen er udstyret med et tørrestativ til vasketøjet. Der er endvidere en carport samt et udhus med to skure og et værksted på grunden, og ejendommen præsenterer sig flot fra vejen, hvor den giver et godt førstehåndsindtryk.


Med denne attraktive beliggenhed vil I blot have 450 meter til Søndertorv, hvorfra I kan bevæge jer videre ad Silkeborgs charmerende gader og gå på opdagelse i butikker, restauranter og kulturelle tilbud. Alle hverdagens fornødenheder er ligeledes inden for rækkevidde, og I kan nemt tilgå både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder. Byens naturskønne placering giver jer rig mulighed for at besøge skov og sø, og fra boligen er der kun et par kilometer til Vestre Søbad, hvor I kan tage en svømmetur.


En dejlig ejendom med en eftertragtet beliggenhed – kontakt os gerne for en fremvisning.


Steen Blichers Gade 13, 8600 Silkeborg
Pris:
3.349.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
173
Grund:
548
Værelser:
6
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1902
Ejerudgift pr. md.
2.992 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter