fbpx
Plantegning Zoom

186 ETAGEMETER I ROLIG OG VELFUNGERENDE BY

Del bolig

Stationsvej 18 i Rødding kan nu blive jeres nye adresse. Her udbyder vi netop nu en veldisponeret villa på 186 etagemeter, som egner sig perfekt til unge førstegangskøber såvel som singlen med eller uden barn.

Opførelsesåret for denne ejendom er 1957, og der er tale om et klassisk og gedigent murstensbyggeri i en velholdt stand. Ud af de 186 etagemeter udgør 93 kvadratmeter bolig, mens de sidste 93 kvadratmeter består af en fuld underetage med garage og fem disponible rum, der kan anvendes lige præcis, som I ønsker.

Boligen fordeler sig over en entré, og herfra er der videre afsæt til resten af villaen. Planløsningen byder på et rummeligt soveværelse, spisestue i åben forbindelse med det funktionelle køkken (med alt i hårde hvidevarer), en stor og indretningsvenlig stue samt en udestue med videre adgang til haven. Samtlige rum er regulære, møblerbare og lysfyldte, og huset afrundes med den mulighedsrige kælderetage samt en dejlig have, hvor I kan læne jer tilbage i havemøblerne og bare nyde tilværelsen.

Området er i sandhed enhver naturelskers drøm, for her er brede vidder med grønne marker så langt, øjet rækker, kun afbrudt Limfjordens bølgebrus mod vest. Det betyder dog ikke, at I kommer til at mangle nogle af hverdagens fornødenheder i den lille by, for tæt på adressen ligger både gode indkøbsmuligheder og spisesteder. Byen har derudover også både skole og daginstitutioner, og I vil trygt kunne sende børnene afsted på cykel om morgenen. Trænger I til lidt adspredelse fra naturen, kan I komme til Skive Centrum med blot tyve minutter i bil.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Stationsvej 18, 7860 Spøttrup
Pris:
695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
93
Grund:
546
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1957
Ejerudgift pr. md.
1.431 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter