fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

ENDERÆKKEHUS MED SUPER PLANLØSNING OG SOLRIG HAVE

Del bolig

Nu udbyder vi et af Sorgenfrivængets eftertragtede rækkehuse – endda et af de bedst beliggende. Dette store familievenlige rækkehus i Virum er det oplagte valg for dig, der går efter masser af plads, skønne udearealer og en attraktiv beliggenhed nær alle dagligdagens bekvemmeligheder.

 I dette nabolag får hele familien trygge rammer. Hummeltofteskolen, én af landets bedste skoler, ligger vitterligt kun 100 meter fra hoveddøren, og ved siden af har I både SFO, daginstitution og fritidsaktiviteter, såsom badminton, tennis- og fodboldbaner. Der er hverken langt til handlemuligheder på Sorgenfri eller Virum torv. Desuden kun 15 min på cykel til specialforretninger, cafeer og biograf i Kongens Lyngby. Transport til Københavns Centrum opnås på kun 25 min med S-tog fra Sorgenfri station. Nærområdet byder på Furesøen med badning, Åmosen og Lyngby sø. Denne beliggenhed har hele pakken. 

Rækkehusbebyggelsen er tegnet af arkitekterne M.L. Stephensen, Knud Thorball samt Aage og Johannes Paludan. Husets stil er funktionalistisk, med familievenlig indretning og skønt lysindfald. Huset ligger for enden af lille blind vej i private og hyggelige rammer. Rækkehuset byder på en stor carport, så du kan gå tørskoet ind i huset. Der er både for- og baghave. Baghaven udmærker sig særligt med sin hyggelige atmosfære, og her er både græsareal og et fantastisk sydvendt terrasse område, hvor man har glæde af solen fra morgen til aften i sommermånederne. 

Rækkehuset er opført i 1960, og det besidder en helt særlig charme og sjæl – boligen byder på fine, oprindelige detaljer såsom gulve i fletparket og indbygningsskabe, og selvom der er mulighed for at, I kan sætte jeres eget præg, er der også mulighed for, at I kan flytte direkte ind og modernisere løbende. Planløsningen byder bl.a. på fire værelser, to stuer, to badeværelser, bryggers og køkken, samt et stort hobbyrum med egen indgang. Ønsker man et køkken alrum kan man enten inddrage dele af bryggere og garderoben eller fjerne den ikke bærende væg til spisestuen. Rammerne for en god og velfungerende bolig er med andre ord sat, vil I med på en

fremvisning og opleve hjemmet med egne øjne?

Sorgenfrivænget 83, 2830 Virum
Pris:
6.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
176
Grund:
494
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
5.266 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter