fbpx
Plantegning Zoom

UNIK EJERLJELIGHED I CHARMERENDE BAGGÅRD PÅ ATTRAKTIV ADRESSE PÅ NØRREBRO!

Del bolig

Nu kan I overtage nøglerne til denne helt unikke og indflytningsklar ende lejlighed, med beliggenhed øverst i ejendommen. Med denne attraktive adresse er I havnet midt i det pulserende Stefansgadekvarter, dog med fredelig beliggenhed, da boligen er beliggende i den hyggeligste og tilbagetrukket baggård.

Der er indgang til lejligheden fra svalegangen, der samtidigt fungerer som en hyggelig sydvestvendt altan. Her får I en fin udsigt over gården, der er hyggeligt indrettet med buske, terrasser og cykelparkering samt siddepladser. Altanen foran lejligheden kan indrettes med blomsterkrukker og på den måde skabe et uderum, hvor solen kan nydes i sommermånederne. Bygningen præsenterer sig flot med en gul facade og hvide vinduer.

Når i træder indefor i lejligheden, bliver i mødt af et stort alrum med stue og køkken i et – køkkenet er i høj kvalitet og fremstår rigtig flot med sine mørke fronter, i kontrast til de lyse trægulve. Rummet møbleres nemt med en spiseafdeling og et sofaarrangement. I den ene ende tilgår l et fredeligt soveværelse, mens den anden ende byder på et walk-in med adgang til et rummeligt badeværelse; her får I både en separat bruseniche og en vaskemaskine.

Beliggenheden er perfekt til parret eller den enlige, som ønsker at bo midt i byen, ganske tæt på Stefansgade og Jægersborggade, nogle af Nørrebros mest populære gader. Området bugner af spændende barer, spisesteder og små selvstændige erhvervsdrivende, og på den måde bliver I en del af et levende kvarter med masser af tilbud. Både Nørrebroparken og Assistens Kirkegården er en mulighed, når I har brug for grønne omgivelser, og dertil kan I nemt benytte den offentlige transport, der inkluderer både bus og metro fra Nørrebros Runddel.

Sorgenfrigade 8E, 2. 4., 2200 København N
Pris:
4.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
80
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1933
Ejerudgift pr. md.
2.830 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter