fbpx
Sophievej 8, 4581 Rørvig
4.495.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
180
Grund
989
Værelser/rum
6
energimærke
C
bygget/ombygget
2008
Sophievej 8, 4581 Rørvig
DEL:

KLASSISK VILLA MED FJORDUDSIGT OG PRAGTFULD BELIGGENHED

I skønne, fredelige omgivelser, 60 m. fra vandet, udbydes nu denne charmerende villa fra 2008, hvor æstetikken er i højsædet.

Gedigent hus i bedste materialer, blødstrøgne, røde Wewers tegl, røde Nibra falstegl, kalkmørtelfuge, (kan filtses, kalkes eller males, hvis man ønsker), zinktagrender, høj sokkel.

Huset ligger på en 989 m2 stor grund, heraf 189 m2 privat blind vej. Kastanjehegn holder børn og hunde inde. Store smukke træer, rosenhegn i skellene, kirsebær, æble, blomme, pære, rabarber, solitære roser og clematis fuldender romantikken.

Indenfor gentager hyggen og charmen sig. Karnap, store, koblede vinduer med masser af lys, massive egetræsgulve, ingen plastic og gips men travertin og teaktræselementer i køkken og bad.

En hyggelig stue med brændeovn på hver etage, tre store værelser, to badeværelser, højt til loftet og endelig en skøn balkon

med udsigt over Isefjorden, mod øst og mod syd.

Med energimærke C og ingen fare for oversvømmelse, med en fantastisk beliggenhed i trygge og rolige omgivelser, bliver det ikke meget bedre.

Kort afstand til købmand, økobager, små butikker, spisesteder, havnemiljøet, færge, badehus og badebro.
Sagsnr. 192SK-001700
Kontantpris 4.495.000 kr.
Udbetaling 225.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.056 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
17.139 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
14.730 kr.
Badeværelser 2
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!