fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! IDEEL FAMILIEVILLA FRA 2008 MED FAMILIEVENLIG PLANLØSNING

Del bolig

Drømmer din familie om en bolig, der er indflytningsklar, velholdt og placeret i et godt nærmiljø? Så er denne skønne villa nær Egtved jeres mulighed for at opfylde boligdrømmen. Lad os se nærmere på området og boligen.

Adressen er Sognefogedvej 17, og her præsenterer vi jer for en etplansvilla med solceller og fibernet 1000/1000, der er opført i 2008. Ejendommen er således opført i kvalitetsmaterialer og efter moderne standarder, og I overtager således et hjem, der er helt klart til overtagelse - indendørs får I glæde af et boligareal på 150 kvadratmeter, mens selve grunden fordeler sig over 835 velanlagt kvadratmeter. Her er der både indkørsel, indmuret carport, veltrimmet beplantning samt et skønt terrassemiljø, der er delvist overdækket og vender perfekt mod syd.

Boligen er indrettet med tidløst interiør, flotte gulve samt et naturligt lysindfald takket være de mange store vinduespartier. Planløsningen viser sig med en entré, et bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og opbevaringsplads, ligesom der er mulighed for separat forældre- og børneafdeling. I den ene ende af huset er der nemlig to ideelle børneværelser med tilhørende badeværelse, mens der i den anden ende venter et master bedroom med tilhørende badeværelse og kontor. Men hele hjemmet afrundes af husets opholdsrum, hvor køkken, spisestue og dagligstue på hyggeligste vis ligger i åben forbindelse med plads til hygge og samvær.

Med denne villa kommer I til at bo i Ågård. Her er der hverken langt til indkøb, daginstitution, sportsfaciliteter eller skole til og med 9. klasse. Området prydes samtidig af den skønneste natur med langstrakte vidder, grønne marker og mange søer, som indbyder til gå- og løbeture i det fri. Der er nem adgang til motorvejen, og som prikken over i’et er der pendlerafstand til bl.a. Kolding, Vejle, Fredericia og Billund.


Sognefogedvej 17, 6040 Egtved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
150
Grund:
835
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2008
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter