fbpx
Plantegning Zoom

EJENDOM TIL ISTANDSÆTTELSE MED NATURSKØN BELIGGENHED - GIV ET BUD

Del bolig

Sørupvej 14 er adressen, hvor du og din familie nu kan skabe jeres absolutte drømmehjem. Med nøglerne hertil får I en skøn tilværelse i rolige omgivelser, hvor naturen er i højsædet - kom med på en fremvisning og oplev den skønne atmosfære på klos hold.

Adressen er hjemsted for en ældre, charmerende ejendom, som oprindeligt er opført i 1907. Inde såvel som ude trænger ejendommen til istandsættelse og finish, hvilket allerede er påbegyndt, men det giver jer mulighed for at skræddersy jeres kommende hjem præcis efter jeres ønsker og behov; beliggenheden i 1. parket til de langstrakte marker skaber samtidig en helt særlig ro i hverdagen. Den naturskønne udsigt kan I nyde fra jeres kommende hjem, der som bonus ligger i umiddelbar nærhed af Sparresholm og Gisselfelt Skovdistrikter med skovtårn og trætopbaner - fremragende terræn for løbere og cykelmotionister.

Ejendommen råder over 292 mulighedsrige kvadratmeter, og her er således godt med plads til selv den store familie, eller evt. generations- og bofællesskab. I stueetagen råder boligen over to stuer, et køkken-alrum, viktualierum, to værelser, et badeværelse og et bryggers, mens førstesalen rummer tre værelser, endnu en stue og et badeværelse. I kan selvfølgelig også sætte jeres eget præg på planløsningen, - nybyg er en mulighed, men overordnet set er der tale om et spændende hjem med stort potentiale. Mulighederne er mange, også for at arbejde hjemmefra da ejendommen er tilsluttet Fibias bredbåndsnet.

Den 1.490 kvadratmeter store matrikel breder sig ud omkring huset, og den er frodigt anlagt med masser af grøn beplantning. Udover den store beboelse indbefatter matriklen også 110 kvm. udhus med værksted, fyrrum, garage mv. med praktiske anvendelsesmuligheder. Prikken over i’et er ejendommens beliggenhed kun 5 minutter fra Toksværd med købmand, folkeskole og idrætsfaciliteter, 10 minutter fra Næstved og 6 minutter fra motorvejen.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.

Sørupvej 14, 4684 Holmegaard
Pris:
1.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
292
Grund:
1490
Værelser:
8
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1907
Ejerudgift pr. md.
2.987 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter