fbpx
Plantegning Zoom

LYS STUELEJLIGHED MED EGEN TERRASSEHAVE NÆR GEELS SKOV

Del bolig

Her venter de komfortable rammer af en rummelig treværelses lejlighed i fine og rolige omgivelser ved Søllerød Sø og Geels Skov. Du kan se frem til en bekvem hverdag med få hundrede meter til købmand, skoler, daginstitutioner og busstop, ligesom her er cykelafstand til Nærum Gymnasium. Med bopæl i Søllerød venter grønne omgivelser og et levende lokalmiljø med caféer, restauranter og butiksliv, ligesom Furesø, Jægersborg Dyrehave og Skodsborg Strandpark er oplagte udflugtsmål. For pendleren er her let tilgang til Indre København, som kan nås med 15-20 minutters bilkørsel.

På bopælen bydes du velkommen indenfor i en velholdt og klassisk ejendom, som oprindeligt er opført i 1956, og som fremtræder med tegltag, hvide vinduespartier og mørk facade. Inden døre vil du indtage en indretningsvenlig treværelses lejlighed med ét soveværelse og to rummelige stuer, hvoraf den ene oplagt kan benyttes som værelse, hvis man har behov for det. Fra fordelingsgangen findes tilgang til alle boligens rum og værelser, begyndende med et nydeligt flisebadeværelse med bruseniche, vaskefaciliteter og væghængt toilet.

Dertil kommer det velindrettede køkken, som fremtræder med hvide fronter, integrerede hårde hvidevarer og mulighed for at indrette en lille spiseplads. Boligens to stuer præsenterer sig lyse og indbydende med pæne plankegulve, gode indretningsmuligheder og udgang til den vestvendte terrasse, mens store vinduespartier sikrer et flot lysindfald og udsigt til grønne træer. Slutteligt findes et rummeligt soveværelse med fin plads til dobbeltseng, garderobeskab og andet møblement. Lejlighedens helt egen terrassehave indbyder til lange, lyse dage i private omgivelser, og med buske og beplantning, kan I færdes udendørs og fint indrette udearealerne, som I ønsker jer.

Her er et oplagt hjem for singlen eller parret, som ønsker at bosætte sig i naturrige omgivelser, hvor bylivets glæder også nemt kan nås.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Søllerød Park 13, st. 6., 2840 Holte
Pris:
3.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
100
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1956
Ejerudgift pr. md.
4.639 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Salgsspecialist jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter