fbpx
Søhøjvej 25, 9560 Hadsund
7.450.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
308
Grund
59165
Værelser/rum
6
energimærke
C
bygget/ombygget
2006
Søhøjvej 25, 9560 Hadsund
DEL:

ARKITEKTONISK LIEBHAVERI MED ENESTÅENDE UDSIGT OVER MARIAGER FJORD

En landejendom i denne kaliber er sjældent set. Her går overdådige arkitektoniske detaljer, masser af velindrettet plads, lækre liebhaverdetaljer, enestående natur og ikke mindst den smukkeste fjordudsigt op i en højere enhed, som må og skal opleves med egne øjne.

Det imponerende byggeri, der har status som landejendom, er opført i 2006 og står som en moderne konstruktion med loft til kip, kæmpemæssige vinduespartier rettet mod vandet og naturen, smukt integrerede terrasser – både åbne og overdækkede omkring ejendommen – spændende niveauinddelinger og meget, meget mere. Detaljegraden er overvældende.

Ejendommen råder over hele 308 boligkvadratmeter + en stor kælder på yderligere 102 kvadratmeter. Der er desuden integreret dobbelt garage i ejendommen, og så er der masser af udgange til de omkringliggende terrasser, der binder inde- og udelivet sammen på fineste vis og tillader jer at beundre den karakteristiske udsigt.

Kælderafdelingen består af fem store, anvendelige disponible rum, hvoraf de fleste fremtræder i eksklusiv boligstandard med rig mulighed for at indrette hjemmekontor, liberalt erhverv eller et fedt aktivitetsrum/multirum/spillerum, som I kan nyde som familie. Der er tilmed privat indgang via entréen til en del af underetagen, ligesom I både møder et flot badeværelse og en vinkælder på jeres tur hernede.

Det hævede stueplan inviterer jer ind til et kvalitetsbevidst miljø med et flot udtryk over hele linjen. Flotte plankegulve og store vinduesfacader med kig til Mariager Fjord og de grønne enge sætter stemningen, og det hele kulminerer inde i det åbne køkken-alrum, hvor materialevalg, loftshøjde og view rammer et højdepunkt! Den snoede trappe fører ned til kælderens store kontorareal, og dertil rummer resten af etagen et stort, lyst soveværelse med adgang til den indbydende badeværelseszone med badekar og brus, et gæstetoilet samt et praktisk bryggers.

Ejendommen slår sine folder i Hadsund Syd på adressen Søhøjvej 25; i første parket til naturen, engen, græsset og Mariager Fjord. Til landejendommen hører 2 matrikler som samlet set er på hele 5,9 hektar. Der er mulighed for at tilkøbe ca. 9,4 ha juletræsproduktion og skovareal.

Helt fantastisk. Helt unikt. Bestemt værd at opleve.Sagsnr. 192SANNE-215267
Kontantpris 7.450.000 kr.
Udbetaling 375.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.788 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
28.361 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
24.451 kr.
Badeværelser 2
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!