fbpx
Plantegning Zoom

STILREN EJERLEJLIGHED I HELSINGØR

Del bolig

Nu kan du overtage nøglerne til denne bolig, der ikke er til at stå for med dens flotte indretning i en kombination med en attraktiv beliggenhed. Her er du tæt på natur og et hyggeligt byliv i det charmerende Helsingør.

Du træder ind i en behagelig og lys entré, der fører dig videre til alle rum i lejligheden, der har et gennemgående stilrent udtryk. Stuen er rummelig og har store vinduer, der sørger for et naturligt lysindfald i rummet, hvortil køkkenet har en fin indretning med dens mørke skabe, der står i en flot kontrast til den lyse bordplade. Det moderniserede badeværelse har endvidere et eksklusivt udtryk med en flot stenhåndvask, en rummelig bruser og spotlys i loftet. Derudover har hjemmet et depotrum, og hele boligen har lyse lofter og hvide vægge.

Selve ejendommen er opført i 1965 i fine mursten; og lejligheden er beriget med en skøn altan, som du kan træde ud på fra stuen og nyde morgenkaffen eller nyde den dejlige eftermiddag- og aftensol på de varme sommeraftener. Altanen kan indrettes med et lille møbelsæt, der passer perfekt til to. Ved siden af ejendommen har du et grønt område med et bord-bænkesæt, og derudover er der god mulighed for parkering ved siden af ejendommen.

Velkommen til hyggelige Helsingør, der er omgivet af smuk natur og fyldt med kulturhistorie i de charmerende brostensbelagte gader. Denne bolig ligger kun to kilometer væk fra Helsingør Centrum, der er rummer shopping muligheder, restauranter og caféer samt den flotteste udsigt til det smukke Kronborg Slot. Som et plus er du helt tæt på naturen, for dit nye hjem ligger kun fem minutter på gåben fra kysten, og derudover er du beliggende mellem en grøn park og en hyggelig skov. Som en ekstra fordel har du det nærmeste supermarked i gåafstand, og du er både tæt på motorvej og en togstation.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Snerlevej 26, st. 47., 3000 Helsingør
Pris:
1.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
65
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
4.416 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Salgsspecialist jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter