fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG VELINDRETTET LEJLIGHED MED SYDVENDT ALTAN TÆT PÅ KYST

Del bolig

Det kan være alt fra singlen til parret eller de unge studerende, der inden længe sætter punktum for boligjagten med denne toværelses lejlighed i Helsingør. Her overtager du nøglerne til 66 kvadratmeter med nem adgang til bylivet i Helsingørs stemningsfulde centrum.

Bebyggelsen placerer sig på en lukket vej, hvor du kommer til at bo med få skridt til bussen, og også cyklen vil på kun ti minutter tage dig til bymidten eller fem minutter til den dejlige kyst. Her folder Stengade og de øvrige gågader sig ud med et skønt udvalg af caféer, specialbutikker og meget andet, ligesom du kan shoppe i Bycentret. Du kan også sætte kurs mod Kulturværftet ved havnen eller nyde en to-go kaffe og en tur rundt om Kronborg. Helsingør har det hele. Derudover bor du desuden med gåafstand til såvel byens biograf som nærmeste supermarked.

Når du ankommer til adressen, bydes du velkommen af de klassiske 60’er-ejendomme, der udgør bebyggelsen; bygningerne indrammes af både gode parkeringsmuligheder og grønne fællesarealer, der skaber luft omkring boligerne. Herfra går turen op til lejligheden, og fra svalegangen træder du allerførst indenfor i entréen. En fin planløsning giver dig derudover et køkken, et badeværelse, et soveværelse og en lys stue.

Badeværelset byder på god plads, så her er indrettet med såvel en vaskemaskine som en separat bruseniche. I det tidløse køkken kan du derimod glæde dig over en masse praktisk skabsplads, mens du på soveværelset får plads til garderoben i det tilhørende walk-in-closet. Både værelset og stuen vender mod syd, så du vil samtidig nyde effekten af den store mængde dagslys, der finder vej ind gennem de brede vinduespartier. Endnu mere sollys venter ude på altanen, som giver dig et herligt uderum til sommerdagene. Her kan du indrette dig med nogle lækre møbler og skabe en solrig oase, der på varme dage vil føles som en direkte forlængelse af boligen.

Lyder det som dit næste boligkapitel? Så tag kontakt for en fremvisning allerede i dag!

Snerlevej 24, 1. 25., 3000 Helsingør
Pris:
1.515.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
66
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
4.481 kr.
Josephine Varsted ejendomsmægler

Josephine Varsted

Salgsspecialist jv@brikk.dk +45 30142715

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter