fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELHOLDT LEJLIGHED MED STOR ALTAN I MIDTEN AF RANDERS

Del bolig

VELHOLDT LEJLIGHED MED STOR ALTAN I MIDTEN AF RANDERS

Holder du af at være tæt på det hele, holder du af byens summen og muligheder, er du tiltalt af en afstand på ca. 100 mtr. til byens hyggelige gågader og Rådhustorvet og er du på udkig efter en bolig, helt uden spildplads og med stor altan med udsigt til Hesten og Randers Havn? Hvis ja, så byder vi dig velkommen til dit kommende hjem.

Denne fine og centralt beliggende lejlighed byder på en attraktiv rumfordeling, hvilket giver dig gode rum i gode størrelser. Især hjemmets stue er rummelig, og så kan du også nyde det naturlige lysindfald, der inviteres ind i stuerummet gennem de store vinduespartier. Fra stuen er der desuden direkte udgang til stor altan med markise, og det praktiske rum giver dig plads til både sofagruppen, langbordet, bogreolen og hyggekrogen. I boligen finder du også et værelse med et højt placeret vindue, og lejlighedens indgang ligger i det veludnyttet køkken, der har et moderne og velholdt udtryk. Badeværelset indeholder alt, hvad ud skal bruge, i form af for eksempel separat bruseniche, vaskemaskine og hylde- og skabsplads. Fra det fordelende gangområde har du indgang til et praktisk depot-/viktualierum, hvor du kan opbevare støvsugeren, rengøringsmidlerne og vinflaskerne.

Selve ejendommen fra 1962 – har netop gennemgået en større facaderenovering - har sit helt eget ikoniske udtryk, og bebyggelsen skiller sig ud fra mængden, når du betragter den udefra. Fra den skønne, brede altan har du et fremragende kig ud over den smukke gade, direkte ud for Hesten, og i baggården er der mulighed for at leje en parkering. (ejendommens beboer har fortrinsret) I ejendommens tagetage er der fælles vaskeri og fantastisk udsigt fra maskinerne!!

Lejligheden er beliggende i midten af Randers, hvor du naturligvis er i gåafstand til alt, du har brug for i hverdagen. Fra adressen befinder du dig blot få hundrede meter fra diverse supermarkeder, og hvis du hungrer efter en bid mad, så er det bare at spadsere til en af de mange forskellige spisesteder rundt omkring i byen. Randers giver dig desuden masser af muligheder for oplevelser og fornøjelser, og fra hoveddøren har du for eksempel 350 meter til Nordisk Film Biografer, 160 meter til Randers Kunstmuseum, 600 meter til GAIA Museum Outsider Art og 700 meter til spillestedet Værket.

Randers er ikke kun by, liv, shopping og kultur, men også smuk natur, ro, fred og vand. Her befinder du dig nemlig i hjertet af Jylland, hvor Randers Fjord og Gudenåen mødes, hvilket er fundamentet for naturskønne områder.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Slotsgade 7, 2. 509., 8900 Randers C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
63
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE ramm@brikk.dk +45 40874657

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus