fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, MODERNE OG VELPLACERET 2V’ER MED ALTAN

Del bolig

LYS, MODERNE OG VELPLACERET 2V’ER MED ALTAN

I vil uden tvivl forelske jer i denne lejlighed allerede ved første øjekast. Boligen fordeler sig nemlig over 47 perfekt udnyttede kvadratmeter, og her går moderne komfort hånd i hånd med flot æstetik - det hele toppes med en sublim beliggenhed i hjertet af Hillerød.

Adressen er hjemsted for en klassisk, hvidpudset etageejendom opført i 1959, og denne lejlighed ligger øverst i bygningen. Dit nye boligkapitel kommer altså til at udspille sig godt hævet fra gaden, og samtidig er der ingen larmende overboer, hvilket må siges at være et kæmpe plus. Beboerne har desuden mulighed for parkering, hvilket må siges at være ideelt for bilejeren.

Den høje placering sikrer et godt og naturligt lysindfald indendørs, og samtidig prydes de 47 kvadratmeter af flotte gulve, hvidmalede vægge og lofter samt tidløst interiør. Planløsningen viser sig først og fremmest med en rummelig entré, der har opbevaringsplads, og herfra er der adgang til den store, hyggelige og vestvendte stue med god plads til både sofa- og spisearrangement. I åben forbindelse finder du det topmoderne og strømlinede køkken med spiseplads, og hjemmet afrundes med et regulært soveværelse, hvorfra der er udgang til lejlighedens store og møblerbare altan, der sikrer dig et privat udeareal tæt på alle byens muligheder.

Du kommer nemlig til at bo i hjertet af Hillerød, og alle byens tilbud har du praktisk talt i kort gåafstand fra lejligheden - lyder det ikke helt perfekt? Du har Frederiksborg Slot, Slotssøen og parken som en af dine nærmeste naboer, hvilket er guld værd, når du trænger til et afbræk i hverdagen, og det betyder også, at du befinder dig i kort gåafstand til et hav af indkøbsmuligheder såvel som Slotsarkaderne og gågadens spændende specialbutikker, gode restauranter og hyggelige cafeer. Samtidig ligger Hillerød Station kun 1 kilometer fra hoveddøren.
Slangerupgade 14A, 2. 3., 3400 Hillerød
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
47
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1959
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Kasper Thordahl

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist kasper@brikk.dk +45 26189695

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter