fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN FEJØ-EJENDOM TÆT PÅ VANDET

Del bolig

Velkommen til en fritliggende og skøn gård på Fejø. Her får I jer en flot bolig med mange kvaliteter!

Huset er opført i 1902 og fordeler sig på 134 m2, som udmærker sig med en særdeles god planløsning. Den hjemlige atmosfære har nemt ved at brede sig i dette rustikke og charmerende hus med lyse og funktionelle værelser, og boligen egner sig perfekt til jer, der drømmer om at slå sig ned i et lokalt Ø-samfund.

I overtager en bolig med en fin entré, hvorfra I kan tilgå et anvendeligt og pænt køkkenalrum. Her er der tale om et køkken, hvor I næppe skal bekymre jer om trængsel, da der er god plads i køkkenskuffer og -skabe. Der er også godt med albuerum, så I snildt kan være flere om at stå for madlavning, når det endelig er tilfældet. I forlængelse af jeres køkken får I også et område med plads til både spiseafdeling og hyggekrog.

Herfra er der ikke langt til boligens møblerbare stue, som byder lyset indenfor via tre store vinduespartier. Fra stuen er der adgang til værelse, der også kan indrettes som kontor.  I stueetagen finder I desuden et rummeligt badeværelse samt et bryggers med mulighed for opbevaring.

Et naturligt og skønt lysindfald byder jer velkommen, når I bevæger jer op på førstesalen, som råder over to gode soveværelser og endnu et stueområde. Fra værelserne er der udsigt til have og til grønne marker så langt øjet rækker, så I hver morgen kan prise jer lykkelige over de sublime naturomgivelser, der omkranser jeres hjem.

Med ejendommen får I en aflukket gårdhave med adgang til to disponible rum samt to garager, et værksted, en lade og en gildesal. Mulighederne er mange med bl.a. værkstedet, som kan danne rammerne for et hyggeligt loungeområde eller måske et kreativt frirum, eksempelvis et atelier.

Man føler at hele nordspidsen af øen er i ens baghave, samtidig med at der er rig mulighed for private gå- og badeture.

Spisemuligheder finder I indenfor rækkevidde, da der både en lokal købmand og en restaurant cirka 2 km væk fra jeres hjem. Skal I videre rundt på Fejø, så er det oplagt at hoppe på cyklen eller ind på førersædet, da I nemt og hurtigt kan transportere jer rundt på to eller fire hjul. Adressen kan desuden prale af sin korte distance til vandet og derfor har I altid mulighed for at gå en morgen- eller aftentur hele året rundt.

Velkommen til Skovvej 36 på Fejø.


Skovvej 36, 4944 Fejø
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
134
Grund:
2752
Værelser:
5
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1902
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anne Grethe Hemmingsen

Ejendomsmægler, MDE ag@brikk.dk +45 30142076

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus