fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT OG VELHOLDT EJENDOM.

Del bolig

En drøm af en ejendom.

Velkommen til Skalsbygård - en dejligt sted og hygge er i højsædet. Ejendommen ligger nær ved mark og skov og tilbyder jer et nyt hjem med masser af plads til hele familien. Udbygningens tre længer har mange anvendelsesmuligheder, og der er anlagt en smuk og velholdt have med lysthus og terrasse.

Ejendommens beliggenhed er 10 minutter fra Præstø og tænk en gang at ejendommen ligger under 1 times kørsel til København. Beliggenheden er særdeles fredelig og landlig med flere skovområder i nærheden som er en del af denne ejendom.

Der er gode muligheder for de små familiemedlemmer. Børnene kan gå i skole eller blive passet i den lokale daginstitution, ligesom der også er mulighed for at handle ind. Kører man på en lille tur på på fem minutter, ender I ved Sandvig Havn, hvor I kan gå tur og nyde udsigten over havet.

Stuehuset er opført med en lys og behagelig stue, der ligger i åben forbindelse med spisestuen, hvor I kan underholde jeres gæster og servere en skøn middag. En brændeovn binder de to rum sammen, og stuens forskellige afdelinger kan nemt indrettes efter lyst og behov. Den lyse og lette atmosfære fortsætter i det store køkken, som er holdt i et tidløst design med hvide fronter og masser af bordplads til madlavningen, og I kan snildt etablere en spiseafdeling, hvor I mødes til hverdagens måltider. Et badeværelse med bruseniche ligger ud til et gangareal, og fra entreen kan I tilgå et gæstetoilet. I finder tre værelser i stueetagen, mens første sal præsenterer sig med yderligere to hyggelig værelser, og dertil består boligen af et godt bryggers og et fyrrum.

Omgivelserne er den rene idyl med åbne marker, hvor kornet bølger i vinden, og der er lagt tid og kærlighed i haven, som stiller an med spændende blomsterbede og en græsplæne, hvor der nok kan spilles fodbold. En flagstang lader jer markere mærkedagene på behørig vis, og med både terrasse og lysthus er der flere valgmuligheder, når eftermiddagskaffen skal serveres i det fri. Udbygningens tre længer er opført med stald, lade og flere disponible rum, ligesom der også er garage til bilen, og den store gårdsplads giver rig mulighed for gæsteparkering.

Kom og bliv inspireret og oplev ejendommen på nært hold.
Skovlinien 2B, 4735 Mern
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
175
Grund:
14187
Værelser:
7
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1890
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få tilbud fra bl.a. Jyske Bank på 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar fra banken indenfor 24 timer. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med bl.a. Jyske Bank, men også andre banker og pengeinstitutter.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter