fbpx
Skovduevej 13, 3120 Dronningmølle
3.385.000 kr
TYPE
Sommerhus
Boligareal
116
Grund
808
Værelser/rum
4
energimærke
bygget/ombygget
2019
Skovduevej 13, 3120 Dronningmølle
DEL:

For enden af Skovduevej, som er en blind vej. finder I dette skønne fritidshus, der er opført i efteråret 2019, og derfor er supermoderne med den gode kvalitet i højsædet og i indflytningsklar stand.

Ejendommen er på 116 m2, som fordeler sig over en stor stue, et køkken, tre gode værelser, et toilet, et badeværelse med sauna samt et bryggers.

Stuen udgør hjemmets hjerte. Det er det naturlige samlingspunkt, og her kan I sidde foran brændeovnen og nyde hinandens selskab. Her er flotte bjælker på væggene, en utroligt loftshøjde med ovenlysvinduer, der skaber et smukt lysindfald. I stuen er der også en stige, som fører op til en hyggelig hems.

Køkkenet, som ligger i forlængelse af stuen, fremstår lækkert og supermoderne. Her er den gode kvalitet højt vægtet, og det byder på nye hårde hvidevarer, herunder opvaskemaskine.

Værelserne er ganske indbydende og er alle tre lyse og pæne. Det samme gør sig gældende for toilettet, som også fremstår elegant med fine klinker på væggene. Elegant er også badeværelset, som har marmorlignende klinker på væggene, og som byder på jacuzzi. Fra jacuzzi´en kan I gå direkte ind i saunaen.

Med til ejendommen hører også et godt bryggers med vaskemaskine og god plads til at sysle med husholdningsopgaverne. Derudover carport og redskabs rum.

Fra husets stue kan I træde ud på den store terrasse, som er delvist overdækket, og herfra kan I træde videre ud i den solrige have, som er privat og ugeneret. I haven finder I et sødt legehus, der er holdt i samme stil som huset, ligesom her også er et gyngestativ. Alt i alt meget børnevenligt.

Fritidshuset har en attraktiv beliggenhed i Dronningmølle, som særligt er kendt for sine smukke strande. Fra Skovduevej er der også kun 1.5 km til vandet, mens der ligeledes er 1.5 km til Rudolph Tegners Museum & Statuepark, der er et populært museum. Nærmeste handlemulighed, Netto, finder I kun 1.5 km væk.

Lyder dette helt nye fritidshus ikke som noget for jer?
Sagsnr. 192SK-001021
Kontantpris 3.385.000 kr.
Udbetaling 170.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.504 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
13.267 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
11.424 kr.
Soveværelser 3
Badeværelser 1
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!