fbpx

SPÆNDENDE ETPLANSVILLA BELIGGENDE I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Er I på udkig efter jeres fremtidige hjem, som byder på god plads og naturskønne omgivelser omkring jer? Så skal I se med nu, når turen går til Skovby Tværvej 17, da her ligger en spændende etplansvilla fra 1969, der emmer af kvalitetsbevidste valg, godt håndværk og en spændende planløsning, der tilgodeser diverse behov.

Udvendigt får I glæde af en intet mindre end 1.192 kvadratmeter stor matrikel, der viser sig med en fin carport, hvor I kan parkere bilen i tørvejr, og et tilstødende anneks, der bidrager til ekstra opbevarings- eller soveplads, hvorfor især teenageren vil få glæde af dette anneks. Dertil får I endnu en carport, hvortil der både er brændeskur, stort værksted og redskabsskur. Udover de funktionelle udbygninger, skal I se frem til at udforske haven nærmere, da I her får en stor plæne med plads til diverse aktiviteter og udsigt over åbne vidder.

Indenfor bliver I præsenteret for 67 velplaceret kvadratmeter, der alle sammen udspiller sig over ét plan. Det første rum, der møder jer, er den rummelige entré, hvor der på den ene side venter et fint, kontrastfyldt badeværelse med separat bruseniche, og modsat findes bryggerset med vaske- og tørrefaciliteter. Derudover rummer hjemmet et soveværelse samt et stringent og moderne køkken, der er opført i hvide elementer og afrundes af en mørk bordplade, hvorfor de fine kontraster fra badeværelset følger trop i køkkenet, hvilket skaber en samhørighed. I åben forbindelse af køkkenet er der fornuftig plads til at etablere spisearrangement. og resten af stuen kan indrettes som opholdsrum. Slutteligt fås den fortryllende udestue, der er beklædt i plexiglas, og her kan I se ud over haven og markerne. Der er indlagt fibernet i boligen.

Med jeres nye adresse flytter I til Skovby, hvor I vil være tæt på skøn natur og åbne marker, der tilbyder fordybelse og ro. I kommer til at bo lige ved Skovby Friskole, og når der skal handles ind til ugens madplan, finder I de nærmeste dagligvarebutikker på få minutter. Desuden er I tæt på de maritime omgivelser samt Farø Broerne, og på otte-ti minutter når I byer såsom Stubbekøbing og Nørre Alslev.

Flexbolig kan søges hos Guldborgsund kommune. Der er ikke noget til hinder for, at huset (ikke en person) kan få status som flexbolig, hvilket så vil blive boligens status i BBR.


Skovby Tværvej 17, 4840 Nørre Alslev
Pris:
795.000 kr.
Type:
Villa
Boligareal:
67
Grund:
1192
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
1.212 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Salg & Vurderings Specialist lk@brikk.dk +45 30143251

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter