fbpx
Plantegning Zoom

TREPLANSVILLA TIL DEN STORE FAMILIE

Del bolig

Velkommen til en hyggelig familie bolig på Aalykkekvarteret. Denne skønne villa tager sig imponerende ud i tre plan, så I får altså både kælder, stueetage og førstesal her. Med en boligstørrelse på 144 kvadratmeter får I dermed også masser af plads at boltre jer på, om det er fællesrum, soveværelser eller plads til det praktiske. 

Planløsningen disponerer over fem værelser, to stuer en suite, toilet, badeværelse samt adskillige disponible rum i kælderen. Af indgange til huset har I både forgang og baggang, hvor I kan indrette jer med stationer til overtøjet. Her fremtræder hjemmet ellers nydeligt med en flot trappe, der kan føre jer ovenpå samt franske døre og velholdte plankegulve. Hvis I lader jer føre videre ind i de to stuer en suite, kan I nemt forestille jer de hyggelige stunder, I kan skabe her. Overalt hersker en lys atmosfære, hvilket er grundet de mange franske dobbeltdøre samt de store vinduer. Selve køkkenet er et solidt og godt svanekøkken - nydeligt indrettet med fine køkkenelementer; her fornemmes det, at dette hjem er som skabt til familielivet.

Vender I blikket mod førstesalen, kan I beundre de 3 mindre men lyse værelser og 1 større med plads til walk inn. Her er der altså skabt rum med tanke for, at alle medlemmer af familien skal kunne have sin egen lille oase. Lyder det ikke dejligt? Både badeværelset og toilettet står skarpt i et tidløst design, så igen bliver velholdtheden understreget.

I kælderen er der mange fornuftige rum, der har masser af potentiale for mere: Her kan I indrette en fuld vaskekælder samt et hyggeligt krearum, eller hvad I nu finder på! Hvis I bevæger jer udenfor hjemmets døre, finder I en rummelig terrasse, hvor I kan nyde det smukke udsyn til resten af haven. Haven er er udsmykket med sirligt anlagte bede, og så er der desuden et overdækket område, der særligt egner sig til parkering af cyklerne. Desuden har boligen fået tegltag i 2012. 

Med denne adresse er I landet i et roligt område med mange børnefamilier og mulighed for et fællesskab bl.a. Sct. Hans, fastelavn/fællesspisning. Her kan ungerne også trygt færdes, om det er på vej til skolen, eller om de bare er ude og lege. Området giver jer korte distancer til skolen som ligger under 100 meter, idrætsfaciliteter, daginstitutioner samt gåture, hvor I kan nyde strækningerne langs Kolding Å. Naturområdet ved Koldinghus er dog også et besøg (eller mange) værd, og dermed er I altså super tæt på Koldings indre, alle de skønne caféer og offentlig transport. Her kan I føle jer hjemme!


Skovbogade 9, 6000 Kolding
Pris:
3.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
144
Grund:
433
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1913
Ejerudgift pr. md.
2.490 kr.

Javid Hossaini

Salgs- og Vurderingsspecialist jh@brikk.dk +45 30140702

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter