fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIG TOVÆRELSES LEJLIGHED MED TO ALTANER

Del bolig

Nu kan I blive de heldige indehavere af denne dejlige lejlighed, der har en helt central beliggenhed i Kolding. Her vil I bo tæt på de hyggelig gader i centrum, så I nemt kan gå på opdagelse i forretningerne og på anden vis tage del i et levende byliv med caféer, restauranter og kulturelle tilbud.

Boligen råder over 60 m2 og er bl.a. udstyret med en rummelig stue, hvor I får god plads til både en spiseafdeling samt et behageligt sofahjørne, der inviterer til afslapning efter endt arbejdsdag. Et dejligt lys strømmer ind i rummet fra vest, og der er direkte udgang til en altan med eftermiddags- og aftensol. En entré med indbygget opbevaring giver endvidere adgang til soveværelset, der også byder på masser af skabsløsninger, og et mindre gangareal fører videre til lejlighedens badeværelse med bruseplads. Slutteligt kan I se frem til et funktionelt køkken med adgang til endnu en altan.

Lejligheden ligger på anden sal i en flot ejendom, der er opført i 1939, men med fornyede vinduer og yderdøre fra 2020. Da lejligheden er placeret ud til Skovbogade, ligger den let tilbagetrukket fra den store vej, og fra den vestvendte altan er der her udsigt mod de nærliggende idrætsfaciliteter. Den østvendte altan ligger ud til gården, hvor det er muligt at parkere bilen, og I får således to uderum, der på fineste vis kan indrettes med altankasser og siddepladser. Til lejligheden hører desuden et disponibelt rum i kælderplan.

Med denne beliggenhed i Kolding vil I være i gåafstand til det meste. De nærmeste supermarkeder er ikke mere end en kilometer væk fra ejendommen, ligesom I hurtigt kan begive jer ned i Koldings stemningsfulde centrum, hvor Koldinghus står som et charmerende vartegn i kulissen. Der er også mulighed for at gå tur i grønne omgivelser, da Kolding Å slynger sig i nærheden, og to minutters gang fra boligen finder I et busstoppested, mens der heller ikke er alt for langt til banegården.

Vi glæder os til at præsentere jer for en god toværelses lejlighed med en attraktiv beliggenhed. Kontakt os gerne for en fremvisning!


Skovbogade 24, 2. tv., 6000 Kolding
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
60
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1939
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån og få svar helt ned til 24 timer efter. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter