fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

STRÅTÆKT VILLA MED MANGE MULIGHEDER

Del bolig


Nu kan I overtage nøglerne til denne stråtækte villa fra år 1900, hvor I får rig mulighed for at sætte jeres eget præg på indretningen. Boligen udfolder sig over 132 m2, der fordeler sig på to etager, og I får her en idyllisk ejendom med et stort potentiale for at opfylde drømmen om hus og have.

Huset trænger til en kærlig hånd, og den nuværende planløsning vil danne et fint udgangspunkt for jeres renovering. Fra entreen åbner en dør ind til et badeværelse med bruseplads, ligesom der også er åbent ind til en stue samt et lokale, der kan blive et dejligt køkken-alrum. Stueplan indeholder tilmed et bryggers, og dertil byder førstesalen på et disponibelt rum samt to værelser, hvoraf det ene er opført med indbygget skabsplads.

Grunden har med sine 937 m2 en god størrelse, og I kan anlægge den fineste have med staudebede, køkkenhave og terrasser, så I får et dejligt udeliv i sommermånederne. Som haven ser ud nu, strækker et stort tulipantræ sig på græsplænen, og dertil er der etableret masser af parkeringsplads på grunden. Til ejendommen hører også en garage samt et skur med mulighed for opbevaring af bl.a. redskaber.

Med denne villa bliver I en del af hyggelige Gelsted, hvor der fra boligen er kort afstand til indkøb og børnepasning, så det er nemt at hente og bringe. Skolegangen kan f.eks. finde sted i Herlufmagle, mens der heller ikke er langt til Næstved Friskole, og i nærheden af byen ligger der et skovområde med mulighed for at gå en fredelig tur i grønne omgivelser. Når I har brug for et større bymiljø med specialforretninger og spisesteder, vil det være oplagt at tage til Næstved, der kun er ti minutters kørsel væk, og alt, hvad I får brug for er således inden for rækkevidde med denne beliggenhed.

Kontakt os gerne for en fremvisning. Vi glæder os til at se jer!
Skolemarken 11, 4160 Herlufmagle
Pris:
650.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
132
Grund:
937
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
2.383 kr.

Chris Christiansen

Salgs- og Vurderingsekspert chris@brikk.dk +45 30142541

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter