fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STOR FAMILIEVILLA MED SKØN HAVE I HYGGELIGT KVARTER

Del bolig

Velkommen indenfor på Skolegade 10 i Haslev, hvor denne familievenlige villa har hjemme. Her er der god plads til, at børnefamilien rykker ind og nyder godt af den velfordelte villa samt den store have. I får helt præcis 152 kvadratmeter at gøre godt med lige midt i hyggelige Haslev.

Fra entreen er der adgang til hjemmets køkken, der er opført med lyse fliser og opbevaringselementer i varme naturlige toner. Her er der godt med skabsplads og et indhak perfekt til en stor spiseafdeling, så I kan huse hele familien. Køkkenet giver adgang til spisestuen, der ligger i åben forlængelse af huset stue, og som giver jer et skønt lysindfald fra de sydvendte vinduer samt gode muligheder for at indrette lige, som I ønsker det!

Stueetagen byder derudover på to indretningsvenlige værelser, et funktionelt badeværelse med bruseniche samt et rummeligt bryggers, der leder ind til ekstra opbevaringsplads. På førstesalen er der ligeledes to store værelser, hvoraf det ene er oplagt som forældresoveværelse med egen indgang til et badeværelse, der opgraderes med badekar. Fra reposen kan I træde ud på altanen, der giver jer udsigt ud over haven.

I haven er der masser af gode muligheder for, at den kan blive lige, som I ønsker det. Der er anlagt terrasse, så I nemt kan sidde ude og spise på de milde dage, og med bålpladsen er der lagt op til mange hyggelige timer udendørs. Afslutningsvis får I selvfølgelig godt med skurplads og en indkørsel til parkering.

Placeringen i Haslev giver jer alle de bekvemmeligheder en børnefamilie måtte have behov for i en travl hverdag. Byen rummer flere indkøbsmuligheder, og bageren ligger under en halv kilometer væk, så weekendens morgenbrød nemt kan hentes!

Bestil en fremvisning allerede i dag.
Skolegade 10, 4690 Haslev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
152
Grund:
1207
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1870
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Chris Christiansen

Salgs- og Vurderingsekspert chris@brikk.dk +45 30142541

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter