fbpx
Plantegning Zoom

STOR, FAMILIEVENLIG VILLA I HERLEV

Del bolig

Er I på jagt efter et større hus, der kan rumme hele familien uden at I skal gå på kompromis med kvaliteten? Så bør I hellere indstille jagten, for vi har glæden af at præsentere jer for en nydelig ejendom, hvor der i den grad er plads til familiesamvær.

Med hele 180 kvadratmeter at boltre sig på, finder I her en oplagt mulighed for at etablere jer i praktiske såvel som pæne rammer, for på Skinderskovvej 87 er planløsningen ganske idéel til den store børnefamilie. Planløsningen tæller bl.a. fire værelser, hvoraf et af dem indeholder indbyggede skabe, og er I ikke en større familie, er der mulighed for at anvende værelserne som hobbyrum eller kontor. Uanset jeres konstellation er der tale om et nydeligt hus, som også råder over et rummeligt køkken-alrum og en spisestue, der grænser op til en udestue med gulv-til-loft vinduespartier.

Boligen råder over en entré, et brygges med plads til alt i hårde hvidevarer og til slut to store badeværelser, der begge indeholder brus. Kort fortalt er denne bolig kendetegnet ved at være særdeles praktisk og funktionelt opført samtidigt med en gennemgående klassisk indretning, som I snildt kan lade være som den er.

I ejendommen får I en delvist flisebelagt terrasse med plads til havemøbler eller dekorative elementer i form af planter, køkkenhave eller noget helt tredje. Udenfor venter også en grøn have, hvor store og små kan boltre sig i græsset, og så må vi ej forglemme drivhuset, der er beliggende ved siden af havehuset, som tilbyder to disponible rum, der med fordel kan anvendes til opmagasinering eller et slags hobbyrum alt efter behov.

I bosætter jer på en rolig vej, men ikke desto mindre er der kort distance til alt, hvad hverdagen kræver for at kunne køre rundt. I kan tilgå de nærmeste indkøbsmuligheder på under 10 minutter og så er der heller ikke langt til motorvejsnettet eller offentlig transport, hvis I eksempelvis skal ind til København. Hjortespringkilen byder også på sportsfaciliteter bl. a. golf, padeltennis, tennis, squash, fittnesscenter m.v.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Skinderskovvej 87, 2730 Herlev
Pris:
7.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
180
Grund:
1128
Værelser:
6
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
5.413 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter