fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Indflytningklar lejlighed med skøn altan i Randers NV

Del bolig

Velkommen indenfor på Skelvangsvej 173; denne gode toværelses lejlighed på 59 velindrettede kvadratmeter byder på fine faciliteter, hvidmalede vægge og pæne gulve. Boligen henvender sig særligt til singlen, bofællerne eller kæresteparret, som ønsker sig et hjem i fredelige omgivelser og med alle fornødenheder inden for rækkevidde.

Denne lejlighed har en fin planløsning med tilgang til alle rum fra fordelingsentréen. Entréen præsenterer sig med indbyggede skabe med god plads til opbevaring, mens det flot renoverede køkken ligeledes rummer alt i hårde hvidevarer såvel som rum til at indrette en hyggelig spiseplads nær vinduet. Hertil kommer et pænt moderniseret flisebadeværelse med badekar og brus. Fra det ugenerede soveværelse er der langt til nærmeste genbo samt indbyggede skabe med plads til hele garderoben. Fra boligens lyse og rummelige stue findes adgang til den vestvendte altan med udsigt til solrige eftermiddage og lyse aftener.

Lejlighedens lukkede altan er opført med træværk og glaspartier, så den fremtræder i naturlig forlængelse af stuen og fint kan benyttes hele året rundt. Fra altanen er der udsigt til ejendommens grønne fællesarealer, og på solrige dage kan vinduespartierne nemt åbnes udadtil.

Med denne adresse befinder du dig i et roligt område med gåafstand til nærmeste indkøbsmuligheder, busforbindelser og grønne områder, mens Randers C kan nås med 13 minutters kørsel. I centrum venter spiseoplevelser, caféliv og shoppingture foruden den charmerende havnefront, flere byparker og Randers Regnskov.

Fra Skelvangsvej kommer du nemt til de omkringliggende byer som Hobro, Viborg, Silkeborg og Aarhus. For pendleren er der desuden en nærliggende afkørsel til eksempelvis motorvej E45 med 24 minutters kørsel til Aarhus og 38 min. Til Aalborg.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.


Skelvangsvej 173, 1. th., 8920 Randers NV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
59
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Henrik Moesgaard Ramm

Ejendomsmægler, MDE ramm@brikk.dk +45 40874657

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter