fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! RANDERS NV - TOVÆRELSES LEJLIGHED MED VESTVENDT ALTAN

Del bolig

TOVÆRELSES LEJLIGHED MED VESTVENDT ALTAN OG GOD BELIGGENHED

Du kan nu overtage nøglerne til en af de eftertragtede lejligheder på Skelvangsvej - sæt kursen mod den nordvestlige del af Randers, hvor der venter dig en rolig og hyggelig hverdag i gåafstand fra hverdagens fornødenheder og i cykelafstand fra midtbyen.

På adressen møder du først og fremmest en klassisk 70’er-ejendom, som ligger højt i gadebilledet, hvorfor de fleste boliger står med en fin udsigt over nærområdet og fællesarealerne. Lejligheden, som vi nu udbyder til salg, ligger i nummer 155, og som beboer venter der gode fællesfaciliteter med bl.a. et stort, grønt græsareal, der udbyder til både aktiviteter og afslapning. Bilejeren har selvfølgelig også gode parkeringsfaciliteter.

Lejligheden fordeler sig over 63 kvadratmeter, og planløsningen viser sig med lyse og regulære rum, der alle er indretningsvenlige. Hoveddøren åbner op til entréen, og herfra er der videre afsæt til resten af hjemmet, hvilket tilmed gør hjemmet delevenligt for f.eks. to studerende, der søger en fælles base til studieårene. Planløsningen byder på et fint soveværelse, en stor stue med udgang til den vestvendte altan, et tidløst spisekøkken samt et rummeligt flisebadeværelse med bl.a. kombineret badekar og brus. Det her er med andre ord en god og veldisponeret bolig, der står klar til at byde sin nye ejer velkommen.

Dette attraktive kvarter er overraskende roligt og alsidigt, med stadig fuld af liv med nem afstand til alting. I nabolaget har I alt fra dagligvarebutikker til offentlig transport, og som vi allerede har nævnt, er der cykelafstand til Randers midtby og kun fem minutter i bil til motorvejen, hvilket sikrer en nem og praktisk hverdag.

En god lejlighed som er lige til at gå til, fremstår rimelig original, hvor lidt afpudsning af gulve, evt. nye tapeter og andre småreparationer, herunder evt. nyt håndtag til hoveddøren, kan påregnes!

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.

Skelvangsvej 155, 1. tv., 8920 Randers NV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
63
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter