fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Lad os tage et nærmere kig på den veldisponerede, lysfyldte og virkelig attraktive lejlighed, vi nu udbyder til salg på Skejbygårdsvej 34. Denne bolig fordeler sig over 74 kvadratmeter og to altaner, og den egner sig både til enlige, kærestepar og vennepar, der ønsker en hverdag i rolige rammer tæt på midtbyen.

Lejligheden ligger roligt og tilbagetrukket i en bebyggelse fra 1984, og den er højt placeret, hvorfor den nyder godt af et naturligt lysindfald samt den flotteste udsigt, som du aldrig vil blive træt af. Planløsningen fordeler sig over en entré med skabsplads, et spisekøkken opført i et tidløst design, et stort badeværelse med vaskemaskine og separat brus, et godt soveværelse med skabsplads og udgang til den mindste altan samt en hyggelig og indretningsvenlig stue. I stuen er der selvfølgelig god plads til både sofa- og spiseafdeling, og som prikken over i’et er det i forlængelse heraf, der er udgang til den store, overdækkede og sydvendte altan, der i sommermånederne praktisk talt udgør et ekstra rum til lejligheden.

Når du bosætter dig i denne ejerforening, får du brugsret til gode fællesfaciliteter. For foden af bygningen har du eksempelvis adgang til store, grønne arealer, hvor der både er plads til afslapning, hygge og aktiviteter, og bilejeren har selvfølgelig også gode p-forhold.

Det hele toppes med en attraktiv beliggenhed tæt på byliv og natur. Der er ikke andet end få minutters gang til Mollerup Skov, og kombineret med Skejbys mange gode stisystemer, har alle lige fra løberen til hundelufteren en masse gode ruter i vente. Med denne beliggenhed er der gåafstand til handlemulighederne i bl.a. Føtex, og området huser også takeaway, småbutikker og meget mere. Der er ligeledes gode busforbindelser ind til midtbyen, og som prikken over i’et vil pendleren kun have en cykeltur på 15 minutter til universitetet, hvilket må siges at være en aldeles overskuelig distance.

Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Skejbygårdsvej 34, 3. tv., 8240 Risskov
Pris:
1.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
74
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1984
Ejerudgift pr. md.
1.885 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Salgs- og Vurderingsspecialist anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter