fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Velholdt 3V’er i hjertet af Viby

Del bolig

Velholdt 3V’er i hjertet af Viby - solrig altan! I skal sætte kurs mod hjertet af Aarhus-bydelen, Viby, i jagten på jeres nye hjem, for lige nu er I så heldige at kunne overtage nøglerne til en treværelses andelslejlighed, der kan prale af alt fra velholdte rammer til en god planløsning og en solrig altan. De 76 dejlige kvadratmeter vil begejstre såvel singlen som parret eller den lille familie, og det kan også være en oplagt base for de to studerende venner, der vil bo sammen, for planløsningen gør lejligheden delevenlig. I flytter ind på første sal i en ejendom med byggeåret, 1956, og her ligger lejligheden med fin afstand til gadebilledet, så I bor dejligt ugeneret, men der er heller ikke for mange trapper mellem gade- og hoveddøren. Herfra åbnes der op til en rummelig entré, som efterlader et godt førstehåndsindtryk, for I fornemmer både den luftige rumfornemmelse og hjemmets pæne stand. I forbindelse med entréen ligger blandt andet lejlighedens to værelser, hvoraf det ene har en indbygget skabsvæg til garderoben, og dertil kommer et lyst flisebadeværelse med en stor, separat bruseniche. De vigtigste rum kommer til sidst, og her er selvfølgelig tale om boligens naturlige opholdsrum, nemlig køkkenet og stuen, som ligger side om side. Køkkenet hører til blandt lejlighedens moderne bidrag, og helt i tråd med tidens ånd står det med hvide, grebsfrie elementer, der afsluttes af mørke bordplader - og som en ekstra luksus er det udstyret med alt fra opvaske- til vaskemaskine, så der mangler intet i hårde hvidevarer. Stuen giver jer et lyst og indbydende opholdsrum, hvor dagslyset strømmer ind gennem de brede vinduespartier, og samtidig åbner en dør op til endnu mere sollys ude på jeres helt egen altan. Her får I et herligt uderum, som kan indrettes med et cafésæt, hjemmedyrkede krydderurter og nogle farverige blomsterkrukker. Alt det tilsættes den centrale Viby-adresse, der gør jeg til naboer af de mange idrætsfaciliteter, bydelens utallige indkøbsmuligheder og butikslivet i Viby Centret, og derudover vil alt fra bussen til cyklen forbinde jer med centrum på kort tid, så der er aldrig lang vej til næste restaurantbesøg. Velkommen hjem!
Skanderborgvej 222, 1. tv., 8260 Viby J
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
76
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1956
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Anders Bjorholm Rosborg

Ejendomsmægler, MDE anders@brikk.dk +45 30142663

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus