fbpx
Skadevænget 96, 4050 Skibby
995.000 kr
TYPE
Sommerhus
Boligareal
63
Grund
1200
Værelser/rum
3
energimærke
bygget/ombygget
1994
Skadevænget 96, 4050 Skibby
DEL:
DEJLIGT FRITIDSHUS I GÅAFSTAND TIL VANDET

Velkommen til Skadevænget 96

Her vil I glæde jer til at søge mod, når I trænger til et afbræk fra hverdagens stress og jag. Området er præcis som det skal være: roligt og tæt på naturen. Det tager kun fem minutter at gå til vandet, hvor der er opsat badebro i badesæsonen og et øjeblik at cykle til frodige skovområder, så I selv kan vælge om I vil dase i solen ved bølgerne eller tilbringe dagen på opdagelse i de grønne omgivelser. Her er naturen i højsæde, og I kan ikke andet end at falde for de rolige omgivelser i Vellerup sommerby. I skal heller ikke undvære de daglige fornødenheder, for Kirke Hyllinge ligger mindre end ti minutters kørsel herfra og tilbyder handlemuligheder.

Beliggenheden er ideel for et fritidshus som dette; en charmerende lille oase på 63 m2, med 3 soveværelser. Huset er renoveret med nyere tag, køkkken, badeværelse, terrasse m.m. Til sommerhuset er der en stor solrig grund med tilhørende udhus og masser af plads til at I kan slænge jer i hængekøjen. Huset har to gode terrasser, hvoraf den ene er delvist overdækket og solen kan nydes på alle tidspunkter af døgnet.

Hyggen fortsætter indenfor, hvor huset tager imod jer med et behageligt lysindfald fra stuens store vinduer, der åbner op for den fineste udsigt til haven og skaber en konstant forbindelse mellem inde- og udelivet. Stuen og køkkenet ligger i åben forbindelse til hinanden og udgør et skønt leverum. Her sætter brændeovnen den helt rigtige stemning, og der er direkte udgang til terrassen. Planløsningen indeholder et nydeligt brusebadeværelse og der er et disponibelt rum, der i dag anvendes som vaskerum. I får tre gode soveværelser, hvoraf det ene i dag benyttes som stue. Her er der således rig plads til familien, køjesenge og overnattende gæster. Standen er tilmed rigtig god, så I kan flytte ind med det samme. Alt indbo medfølger.

Jeres nye oase venter på Skadevænget 96. Bestil en fremvisning med det samme.


Sagsnr. 192SK-001265
Kontantpris 995.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 1.809 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
3.932 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
3.371 kr.
Soveværelser 2
Badeværelser 1
Sebastian Kirchhoff
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!