fbpx
Plantegning Zoom

VELHOLDT VILLA PÅ 204 ETAGEMETER MED SKØN TERRASSE I GRØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Nu kan I blive de nye ejere af en dejlig villa, der ligger i Brabrand, med kort afstand til Aarhus C. Her får i en bolig med idyllisk have omkranset af høje træer, flere terrasser og nem adgang til søer og skov. Et oplagt hjem for parret i alle aldre eller børnefamilien der har brug for plads, drømmer om natur i baghaven, i pendlerafstand til Aarhus.

Den kvadratiske villa er bygget i 1934, og til hjemmet hører knap 1000 kvadratmeter grund med utroliggode udearealer. Haven er stor og har både græsplæne med masser af plads til leg og solbadningsamt blomstrende bede og drivhus. Tre store terrasser giver mulighed for at nyde udelivet på alle tider af sæsonen: Den store, overdækkede terrasse giver jer skygge eller ly for regnen; den bredefliseterrasse giver jer solkroge til hver en tid; og fra den hævede træterrasse har I en skøn udsigt til have, himmel og trækroner.

Indenfor venter et hjem på 204 etagemeter fordelt på 102 kvadratmeter i ét plan, plus en meget brugbar kælder, der også rummer 102 kvadratmeter. Denne består af et flisebadeværelse med separatbrus, et vaskerum med vaskefaciliteter samt tre disponible rum. Hele denne etage fremstår meget velholdt, og da kælderen er hævet, er der vinduer med kig til haven. Her er altså ekstra plads til opbevaring, værksted, træning, hobbyer eller noget helt femte.

I stueplan ligger entré, køkken, spisestue, stue, et værelse og et flisebadeværelse med separat brus. Alt fremstår velholdt og indbydende, og da stueplanten er hævet, har alle rum et skønt lysindfald og kig til de grønne omgivelser. Køkkenet har alt i hårde hvidevarer og ligger i åben forbindelse til spisestuen, hvor I kan samles om spisebordet eller lune jer ved brændeovnen. I stuen kan I slappe af i sofaen efter en lang dag, mens der fra værelset er udgang til den hævede træterrasse.

Beliggenheden i Brabrand sørger for nem adgang til alle hverdagens fornødenheder, og samtidig er I omgivet af den smukkeste natur med både skov og søer. Villaen hører til Engdalskolen, der er kun 400meter til nærmeste daginstitution og sportshal og legepladser har I inden for rækkevidde. Busserne kører jævnligt og direkte til Aarhus C, hopper I på cyklen når I byen lige under en halv time og foretrækker I bilen tager turen dertil kun ca. 15 minutter.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Silkeborgvej 706, 8220 Brabrand
Pris:
4.348.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
102
Grund:
936
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1934
Ejerudgift pr. md.
2.815 kr.
Ejendomsmægler MDE Brikk sebastian Frost-Larsen

Sebastian Frost-Larsen

Ejendomsmægler MDE sfl@brikk.dk +45 30143773

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus