fbpx
Plantegning Zoom

På denne idylliske og naturrige placering i Kibæk-bydelen, Skarrild, har I alt, hvad I behøver, om I er seniorer, den lille børnefamilie eller blot et par, der ønsker tyste omgivelser, vidtstrakte marker og et hjem, som I med kreative indre

Del bolig

På denne idylliske og naturrige placering i Kibæk-bydelen, Skarrild, har I alt, hvad I behøver, om I er seniorer, den lille børnefamilie eller blot et par, der ønsker tyste omgivelser, vidtstrakte marker og et hjem, som I med kreative indretningsløsninger kan gøre til jeres helt eget.

Boligens 80 kvm folder sig ud på ét plan med god mulighed for at opdatere og modernisere. Planløsningen er nemlig god, og potentialet er stort. Eksempelvis ligger den store stue op ad køkken og værelse, hvilket betyder, at har I mulighed for at vælte begge vægge og skabe én stor vinkelstue med mulighed for kontor eller læsekrog i vinklen. Stuen er indrettet med tæppebelagte gulve, hvor køkkenet har flotte flisegulve, god plads til også at etablere spiseafdeling og adgang til et praktisk viktualierum. Derudover byder boligen på to gode værelser, et rummeligt badeværelse med stor bruseniche og til sidst også en stor udestue, der hurtigt kan blive sommerens foretrukne mødested.

I kan blive i udestuen for at tilgå den sydvendte baghavens første overdækkede terrasse. Ejendommen fra 1940 byder nemlig på flere gode solkroge, som I bl.a. finder på den overdækkede fliseterrasse ved entréen samt på fliseterrassen ved husets garage med tilstødende skur og udhus. Søger I et sted til den pladskrævende hobby, finder I nemt plads i det store skur, der tilmed også kan tilgås gennem brede dobbeltdøre. Udover at baghaven ligger sydvendt og derfor sikrer jer sol dagen lang, ligger den også utrolig tyst med et stort grønt område lige bag ved ejendommen. Her kan I altså trygt være jer selv.

Adressen placerer jer nemlig særdeles naturskønt nær vidtstrakte marker og fine grønne stier, som I med hinanden i hånden kan begive jer ud i på de travle dage. Bl.a. finder I en fin sø på det store område bag ejendommen, men I kan også besøge Højkilde Fiskesø og nyde en dejlig fiskedag i et naturrigt miljø. På trods af den idylliske placering finder I dog stadig alt til hverdagen nede i Skarrild midtby, hvor både skole og institution samt indkøbsmuligheder, en fin café, frisør, idrætshal og også et museum ligger.

Et gedigent hjem med funktionel indretning, en sydvendt baghave med diverse solkroge og en utrolig naturrig placering, der stadig sikrer jer alt det nødvendige – man kan næsten ikke takke nej, vel? Book en fremvisning allerede i dag!


Sdr. Ommevej 9, Skarrild, 6933 Kibæk
Pris:
395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
80
Grund:
1433
Værelser:
4
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1940
Ejerudgift pr. md.
1.014 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter