fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE TAGLEJLIGHED PÅ KANTEN AF HUNDERUPKVARTERET

Del bolig

Er i på udgik efter en lejlighed til stuediestart? Så behøver i ikke kigge videre. Ddenne lejlighed med en god central beliggenhed er oplagt til den studerende. Du kan flytte lige ind i lejligheden og nyde dens gode planløsning. Lejligheden kan lige ledes overtages med det samme så I ikke skal vente på at få nøglerne til jeres nye hjem
 
I bosætter jer helt centralt i Odense, og ethvert storbyhjerte vil altså glæde sig over den nemme adgang til både caféer, kulturoplevelser, shopping og den stemningsfulde atmosfære i midtbyens hyggelige gader. Jeres lejlighed ligger på kanten til det attraktive Hunderupkvarter, hvor I kan slentre gennem fredelige veje med flotte villaer på stribe – og endnu tættere på adressen folder åstien sig ud, så I kan gå i grønne omgivelser ind mod Munke Mose og videre til det inderste centrum.
 
Tilbage på adressen ligger lejligheden som sagt øverst og dermed dejligt ugeneret med afstand til gadebilledet. I træder indenfor til et lyst og velholdt hjem, der bærer præg af løbende opdateringer, men hvor den originale charme samtidig er bevaret; boligen prydes af bl.a. fyldningsdøre og plankegulve, der tilfører rummene sjæl og charme.
 
Turen starter i en entré med adgang til bl.a. et depotrum og et badeværelse, der er indrettet med separat brus og et vindue til udluftning. Herfra kan I tage turen videre til nogle indbydende opholdsrum, som tæller både et hyggeligt køkken og to sammenhængende stuer; I kan oplagt indrette jer med spise- og dagligstue. Køkkenet præsenterer sig med romantiske fyldningslåger, der passer perfekt til lejlighedens oprindelige stil, og så kan I samtidig glæde jer over alt fra opvaskemaskinen til muligheden for at indrette sig med en lille spisekrog. Til slut er det et rummeligt soveværelse, der sætter prikken over i’et på det dejlige hjem. Det er lige ledes muligt at nyde de varme dage i den fælleshave som findes bagved ejendommen.
 
Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Sdr. Boulevard 130, 1., 5000 Odense C
Pris:
1.445.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
65
Værelser:
2
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1875
Ejerudgift pr. md.
2.668 kr.

Kasper Lynge Hansen

Ejendomsmægler, MDE, Køberrådgiver med tryghedsmærke klh@brikk.dk +45 30140279

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus