fbpx
Sandskærvej 582, 6200 Aabenraa
4.199.000 kr
TYPE
Sommerhus
Boligareal
387
Grund
0
Værelser/rum
10
energimærke
D
bygget/ombygget
1976
Sandskærvej 582, 6200 Aabenraa
DEL:

UNIKT OG YDERST SJÆLDEN UDBUDT LIEBHAVER FRITIDSHUS 

Her er tale om hele 387 m2 godkendt beboelse samt yderlig ca 100 m2 hvor der nu er fitnessrum og multirum, som er godt isoleret og med varme. Huset er beliggende i et fælles feriecenter, hvor der er masser af liv og masser af muligheder for både små og større børn, så de voksne kan nyde alle de andre dejlige muligheder der forefindes. De nærliggende muligheder er bla. følgende: udendørs pool som er tilkoblet centeret, som ligge 150 meter fra huset, minigolf, hoppepude, beach volley, 18 hullers golf bane samt at der ca 200 meter til sandstrand hvor vandet er meget roligt.

Fritidshuset på Sandskærvej 582 åbner nemlig op for kvalitetsmaterialer i lange baner samt en attraktiv beliggenhed ved Genner Bugt. 
I kan naturligvis nyde godt af et stort udemiljø med en dejlig stor terrasse og have. Det sorte bjælkehus der er opført i 1976 og med påbegyndt ombygning i 2014, ligner måske ved første øjekast et klassisk, dansk fritidshus. Det er dog ikke hele sandheden. Husets indre fremstår nemlig yderst eksklusivt med udsøgt materialevalg og masser af kvalitetsrige detaljer. Se bare på den kæmpestore stueetage med gulv i sort-hvide tern, en stue med lunende brændeovn og et flot, åbent køkken. De sort-hvide gulve pryder også badeværelset med separat brus som en unik, rød tråd. På førstesalen kan I virkelig slå jer løs. Husets anden stue har nemlig højt til det charmerende loft til kip og giver adgang til to soveværelser. Der er masser af muligheder for jeres indretning. Med to kæmpestore leverum til rådighed kan I etablere et hyggeligt stuemiljø med bløde møbler nedenunder, mens den øverste etage især egner sig som et hobbyrum med billardbord. Den lyse og indbydende atmosfære er lige til at flytte ind i. Gennem de seneste år er der brugt en masse kræfter på renovering af ejendommen. 

Sønderjylland er et oplagt sted at feriere, og det er der efterhånden mange, der har fundet ud af. Dette velbesøgte sommerhusområde befinder sig ca. 4 km til nærmest by, hvor SuperBrugsen og Netto bl.a. ligger, vil man til større og super hyggelige byer, så ligger Åbenrå 7 km væk og Haderslev ca 20 km væk.

Tilmed er der rigtig gode lejemuligheder som udgør ca kr. 130.000 i lejeindtægter på årsbasis. Sagsnr. 192SK-001677
Kontantpris 4.199.000 kr.
Udbetaling 210.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 4.280 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
16.507 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
14.133 kr.
Badeværelser 3
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!