fbpx
Sandbjerggade 50, 2200 København N
1.895.000 kr
TYPE
Ejerlejlighed
Boligareal
53
Grund
0
Værelser/rum
2
energimærke
D
bygget/ombygget
1935
Sandbjerggade 50, 2200 København N
DEL:

DELEVENLIG NØRREBRO LEJLIGHED PÅ EFTERTRAGTET ADRESSE MED ALTAN

Nu kan Sandbjerggade 50 blive din nye adresse – det her er virkelig en af Nørrebros bedste placeringer, hvor du har Nørrebroparken få skridt fra din hoveddør og Stefansgadekvarteret fem minutter væk. 

Der er tale om en pæn københavnerlejlighed, hvis 53 m2 bolig byder på den perfekte kombination af klassiske detaljer og nutidigt interiør. Boligen har nemlig både lyse trægulve, smukke stuklofter og store vinduespartier – og samtidig er køkken og badeværelse pænt. 

Lejligheden byder først og fremmest på en entré med adgang til hele boligen, hvilket sikrer en delevenlig planløsning. Stuen og soveværelset har begge en god størrelse og er indretningsvenlige, og de store vinduespartier sikrer et dejligt, naturligt lys. Rummene kan indrettes på klassisk vis som soveværelse og stue, men der er selvfølgelig også mulighed for at fx to studerende kan få hver sit værelse. Fra stuen er der altan. Slutteligt byder lejligheden på et funktionelt køkken og et pænt badeværelse med brus – og du kommer selvfølgelig til at bo i en klassisk ejendom med et hyggeligt gårdmiljø.

Ejendommen ligger lige ved hjørnet af Sandbjerggade og Hillerødgade, hvilket betyder, at du har Nørrebroparken og Nørrebroruten lige om hjørnet. Du kan altså nemt og hurtigt komme fra A-B gennem byens ‘supercykelsti’, hvor du endda næsten slipper for lyssignaler. Stefansgadekvarteret ligger, som tidligere nævnt, også lige i nabolaget og spreder en hip stemning med sine mange specialforretninger, hyggelige cafeer og velrenommerede spisesteder. Der er gode busforbindelser lige ude på Nørrebrogade, og samtidig har du metroen henne ved Nørrebro St. og Runddelen.

OBS: Der er hjemfaldspligt på lejligheden.

Bestil en fremvisning med det samme.
Sagsnr. 192SK-001472
Kontantpris 1.895.000 kr.
Udbetaling 95.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.574 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
7.226 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
6.314 kr.
Soveværelser 1
Badeværelser 1
Sebastian Kirchhoff
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!