fbpx
Plantegning Zoom

ETPLANSVILLA MED LYSFYLDT UDESTUE OG OVERKOMMELIG HAVE

Del bolig

ETPLANSVILLA MED LYSFYLDT UDESTUE OG OVERKOMMELIG HAVE

I Vandel ligger der en skøn etplansvilla, som nu kan blive et dejligt hjem for en ny familie. Leder I efter en bolig med tre gode værelser og nogle lyse og behagelige opholdsrum, så vil denne ejendom være lige noget for jer. Der hører endda en overkommelig have med, som vil danne en hyggelig ramme om jeres udeliv.

Udestuen bliver et hit på alle tider af året, da I her får et indbydende rum fuld af lys, hvor I kan trække jer tilbage, når der skal slappes af. Terrassedøren kan stå på vid gab i sommermånederne, så ude og inde går helt i ét, mens der også er adgang til en rummelig stue, som nemt møbleres efter lyst og behov. Køkkenet er holdt i et tidløst design; det indeholder alt i hårde hvidevarer, så hverdagen bliver så nem og bekvem som muligt. Entréen glider ubemærket over i en fordelingsgang, der binder hele boligen sammen, og dertil finder I tre værelser, et stort badeværelse med bruseplads og et fyrrum.

Haven er omkranset af en hæk, og den omfattende græsplæne inviterer til masser af fangeleg og boldspil, når vejret er til det. Der er anlagt en dejlig terrasse, hvor I kan samles i sommermånederne til et måltid fra grillen, og den flisebelagte indkørsel fører op til en garage. Oprindeligt er ejendommen fra 1972, og den giver et godt førstehåndsindtryk fra vejen, hvor den præsenterer sig i hvide mursten.

På denne adresse i Vandel bliver I en del af et hyggeligt villakvarter, og fra ejendommen tager det blot 10 minutter at gå til byens skole, ligesom børnepasning og indkøb også er inden for rækkevidde. Her får I altså de bedste forudsætninger for at få hverdagen til at fungere, og der er tilmed spændende fritidsaktiviteter i byen; bl.a. kan I gå til klatring, håndbold, tennis og gymnastik. Det tager omtrent 10 minutter at køre til Billund og 20 minutter at nå frem til Vejle, og boligen er hermed i kort pendlerafstand til de pågældende byer.

Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Rylevej 2, 7184 Vandel
Pris:
1.050.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
115
Grund:
746
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
1.624 kr.

Rasmus Bent

Ledende Ejendomsmægler rasmus@brikk.dk +45 53703413

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter