fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SMUK VILLA TÆT VED LIMFJORDEN

Del bolig

Træd indenfor i denne ældre, røde murstensbygning fra 1948 i hele tre plan, for her er både kælder, stueplan og førstesal der vil leve op til den pladskrævende købers behov. Huset ligger tæt på kirke, populær friskole, børneinstitutionen Gården med dyr og skovbørnehave og så er der kun 15 min. kørsel til motorvej. Vinderup (6 km) byder på skole, idrætshal, svømmehal og gode indkøbsmuligheder. Her er der god plads til familien i hjemmet og i haven. Den fine udsigt til omkringliggende marker samt grønne områder skader i den grad ikke her, hvor naturen må siges at være i højsædet. I har adskillige gode værelser, badeværelse, toilet, køkken og en stor stue til rådighed, og således kan både børn og voksne med lethed finde sig til rette. Villaens stueplan præsenterer sig med massive trægulve samt charmerende detaljer i stuen som brændeovn og en stor døråbning til spisestuen. Her er der i den grad plads til familielivet. I hjemmet skabes der derudover en behagelig atmosfære på grund af den ro, området præges af. Dette kommer især til udtryk med den fine udsigt fra både stuen, køkkenvinduet og værelserne – en udsigt, der inviteres indenfor af de store vinduespartier. Hjemmets førstesal tager sig også flot ud med en fin hvælving, der adskiller nogle af rummene, samt et godt badeværelse, der har en separat bruseniche samt masser af skabsplads. Selve kælderplan er også velfungerende med fyrrum og disponible rum med en god volumen, hvor man kan kigge ind i at optimere standen, så de ekstra bonuskvadratmeter bliver endnu mere anvendelige. Bevæger I jer ud på grunden, byder den på en god have, hvor der er plads til både afslapning og leg. En lille, flisebelagt sti fører jer op til hjemmet fra selve Rydevej gennem forhaven der sørger for, at villaens solide facade trækker sig godt tilbage fra den begrænsede trafik. Haven er omkranset af fine hække, der er dog stadig plads til at anlægge enten køkkenhave eller blomsterbede, hvis dette er et ønske. Her er I hverken langt til Limfjorden eller Ryde Plantage.

Her kan I føle jer hjemme


Rydevej 4, 7830 Vinderup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
132
Grund:
459
Værelser:
6
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1948
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter