fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIGT RÆKKEHUS MED FAMILIEVENLIG BELIGGENHED OG FJERNVARME

Del bolig

Nu kan vi byde velkommen til Runestenen 16, et lyst rækkehus beliggende i et roligt kvarter med naboer og legekammerater nær.

Boligen rummer veldisponerede kvadratmeter med en god, familievenlig planløsning. Når I træder indenfor, vil I blive mødt af en stor, lys entré, der åbner op til to gode, rolige værelser, et disponibelt rum samt et fint, rummeligt badeværelse, der fremstår lyst og venligt. Fortsætter I videre, vil I opleve rækkehusets store stue, der let kan indrettes i flere zoner for hyggelige kroge til hele familien. Køkkenet ligger i forlængelse heraf, hvor I får et velekviperet et af slagsen med alt det nødvendige. Herfra er der desuden udgang til et praktisk bryggers, der er en vaskeægte luksus for børnefamilien året rundt.

Fra stuen er der en lys døråbning til boligens terrassemiljøer, hvor man på varme sommerdage kan finde skygge under de overdækkede arealer. Husets gårdhave fremstår privat og uforstyrret med rig mulighed for spirende potter og hyggelig møblering. Her finder I også et skur, der snildt kan bruges som værksted eller til opbevaring, og mangler børnene lidt mere plads at lege på kan i sende dem ud af havelågen og over til en dejlig stor legeplads.

I kommer til at bo i et familievenligt kvarter nær både indkøbsmuligheder og skole samt flere daginstitutioner. Placeringen er både grøn og bynær, og området byder desuden på flere fritidsaktiviteter, såsom svømmehal og sportsbaner. Er I mere til frisk luft, så kan en gå- eller løbetur ved naturskønne Rønnebæk Fælled klart anbefales. I Næstved midtby får I et væld af special- og kædeforretninger, spændende kulturtilbud og indbydende spisesteder. Her får I altså et attraktivt og børnevenligt nærmiljø, der på fineste vis forener natur og foreningsliv med bymiljø ganske nær. Sidst kan det fremhæves, at offentlig transport er lige indenfor rækkevidde, for på en fin cykeltur kommer I til Næstved Station, hvor I også finder havnen og hyggelige Rådmandshaven.

Velkommen hjem. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.


Runestenen 16, 4700 Næstved
Pris:
1.280.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
106
Grund:
181
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
3.236 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter