fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, DELEVENLIG LEJLIGHED MED STOR ALTAN OG FRI UDSIGT

Del bolig

Hører I til blandt singler, studerende eller unge par, der leder efter en toværelses lejlighed med en central københavneradresse? Så skal I straks sætte kurs mod Rumæniensgade i hjertet af Amager, for på den attraktive beliggenhed udbydes lige nu 58 skønne kvadratmeter fulde af dagslys og klassisk charme!

I skal til tops i den pæne, velholdte 30’er-ejendom, for lejligheden placerer sig på fjerde og næstøverste etage i bygningen, og denne placering kommer med mange fordele; I får god afstand til gaden, så I bor dejligt ugeneret, og I vil desuden opleve, hvordan lyset nemt finder vej indenfor i lejligheden, så I møder en rar og luftig atmosfære. Samtidig ligger ejendommen i første parket til små, fine kolonihaver, så der er ingen høj bebyggelse, der forstyrrer jeres udsigt, men I kan derimod nyde frit udsyn over de grønne omgivelser, når I inden længe slår jer ned i solen på jeres store, lækre altan. Altanene er betalt af sælger.

I træder indenfor til en klassisk københavnerlejlighed, der prydes af alt fra fyldningsdøre til originale plankegulve og stuk i loftet, hvilket tilfører hjemmet en god portion charme. Derudover vil I straks bemærke boligens velholdte stand, og I får blandt andet et nydeligt køkken, hvor hvide skabslåger med sorte greb matcher det skakternede gulv. Køkkenet fra 2016 er rummeligt, så der er fin plads til madlavningen, og også til en lille hyggekrog. Der er integreret opvaskemaskine og køle/frys.

Den veldisponerede planløsning giver jer derudover et hvidt flisebadeværelse, et soveværelse og en lys stue, som byder på både herlig udsigt og udgang til altanen. Sidstnævnte bliver jeres faste base, når vejret er godt, hvor den vil fungere som et ekstra opholdsrum. Altanen suppleres desuden af et fælles gårdmiljø, hvor I kan grille med vennerne, hvis I bliver for mange til altanen.

Derudover kan I glæde jer til at gå på opdagelse i jeres nye nabolag, for en adresse på Rumæniensgade placerer jer lige ved stemningsfulde Amagerbro og med gåafstand til alt, hvad et storbyhjerte kan ønske sig! Få skridt fra gadedøren finder I barer, spisesteder, take-away og indkøb, ligesom I i en radius af 500 meter møder både metroen og nærmeste fitnesscenter. Derudover kan I gå til såvel shopping i Amager Centret som til solrige dage ved Amager Strandpark, så adressen er også den perfekte kombination af by og natur!

Bestil en fremvisning med det samme.

Rumæniensgade 14, 4. th., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
58
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

Ejendomsmægler, MDE camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus