fbpx
Rumæniensgade 14, 2300 København S
2.075.000 kr
TYPE
Ejerlejlighed
Boligareal
58
Grund
0
Værelser/rum
2
energimærke
C
bygget/ombygget
1935
Rumæniensgade 14, 2300 København S
DEL:
HYGGELIG OG LYS 2 VÆR MED FANTASTISK UDSIGT TIL CHARMERENDE KOLONIHAVEKVARTER Beliggende som en af de øverste lejligheder i denne traditionelle rødstensejendom på Rumæniensgade 14 er der mange gode ting i vente. Lejlighedens bedste kvalitet er uden tvivl det strålende lysindfald og den betagende udsigt, som vækker en sand wauw-effekt. Sjældent har man nemlig fornøjelsen af at opleve et unikt view som her, hvor tæt bebyggelse, hektiske handelsgader og høje boligkomplekser er skiftet ud med et charmerende kolonihavekvarter – HF. Lynetten – lige nedenfor samt et videre kig til Lillegrunds farverige rækkehuse og "Byggeren", som er navnet på Bredegrund Byggelegeplads. Her får man med andre ord en flot, åben udsigt til grønne haver og rekreative områder. Virkelig hyggeligt og helt specielt for dette ellers så centrale område, som tildeler dig en fantastisk beliggenhed kun 500 meter fra Lergravsparken St. med metro, 450 meter fra Amagerbrogades rige udvalg af forretninger, caféer, buslinjer og indkøbsmuligheder samt kun ti minutters gang ned til Amager Strandpark, der indbyder til lange løbeture langs de velanlagte stisystemer eller skønne sommerdage i det varme sand. Ja, der er simpelthen masser af gode "hot spots" at vælge imellem, når turen går lidt væk fra lejligheden. Men selvfølgelig kan du også bare nøjes med at tage trapperne direkte ned til ejendommens skønne gårdmiljø, som ligger dejligt ugeneret og byder på både græsplæne, spise- og grillareal, tørresnore samt yderst gode legefaciliteter til børnene. Selve lejligheden finder du på 4. sal, hvor den breder sig over 58 velindrettede m2, som passer godt til både singlen og det unge par – forældrekøb er også tilladt, og det er endda muligt at indrette sig delevenligt. Planløsningen fremviser nemlig en god fordelingsentré med adgang til to lige store værelser på hver sin side af gangen foruden et nyere køkken med mulighed for spiseplads  og et mindre badeværelse med separat bruseniche. Både entré og begge værelser byder på flotte, velholdte trægulve, og stuen ligger badet i lys fra vinduespartiet mod syd. Spisekøkkenet må dog siges at være en skøn bonus – særligt hvis du skulle ønske at bo delevenligt, vil dette rum stadig fungere som et godt samlingssted og fælles opholdsrum, hvor madlavning, spisning og hyggesnak ved bordet nemt ville kunne forenes. Dette hjem – og udsigten, ikke mindst – skal simpelthen opleves med egne øjne.  


Sagsnr. 192SK-001263
Kontantpris 2.075.000 kr.
Udbetaling 105.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.151 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
7.901 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
6.905 kr.
Soveværelser 1
Badeværelser 1
Sebastian Kirchhoff
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!