Rughøjvej 113, 5250 Odense SV
548.553 kr
TYPE
Andelsbolig
Boligareal
135
Grund
0
Værelser/rum
5
energimærke
B
bygget/ombygget
2009
Rughøjvej 113, 5250 Odense SV
DEL:

Jagten på jeres næste boligkapitel tager jer nu til Bellinge; den sydvestlige Odense-bydel, der ligger små tyve minutter i bil fra centrum. Her har I nem adgang til storbylivet, og I flytter samtidig ud til rolige rammer, hvor I kommer tæt på den skønne natur. Bellinge står desuden til rådighed med alt, hvad I har brug for i hverdagen; her er flere skoler, her er daginstitutioner og fritidsaktiviteter, og I kan klare de daglige indkøb i brugsen og byens specialbutikker.

I et lidt mindre perspektiv skal I sætte kurs mod Rughøjvej 65-121, som er et lukket vænge, der ligger i første parket til de åbne marker. Her i den naturskønne kulisse ligger en andelsboligforening, som danner rammen en række fine rødstenshuse med byggeåret 2009, så her er tale om nyere byggeri med moderne faciliteter og minimal vedligehold. Det er noget, der vil glæde alle fra de unge førstegangskøbere til børnefamilien og seniorerne, som alle sammen vil have nemt ved at se sig selv hjemme i huset i nr. 113.

Det er et godt førstehåndsindtryk, der møder jer, når I drejer ind i carporten, for I præsenteres for en pæn og velholdt rødstensvilla, som indrammes af den grønne have. Haven er overskuelig i størrelse, så den er nem at holde, og der vil derfor være god tid til at nyde solen på den sydvendte terrasse. Sidstnævnte er desuden overdækket, så der er sørget for læ, når duggen falder.

De dejlige omgivelser følger med jer indenfor, hvor 135 kvadratmeter folder sig ud i ét velindrettet plan. Planløsningen passer perfekt til jer med børn, for hele fire værelser fordeler sig på to separate værelsesafdelinger; i den ene ende kan børnene få deres egen base, for her finder I to værelser med tilhørende bad, og i husets modsatte ende får I et oplagt kontor samt en forældreafdeling, hvor det skønne soveværelse tilsættes sit helt eget badeværelse. Som et ekstra plus finder I også nogle praktiske kvadratmeter i form af et stort bryggers.

Overalt møder I en smagfuld indretning samt en lys og luftig atmosfære, som gør det til en nem opgave at føle sig hjemme. Det gælder især i det store opholdsrum, som byder på køkken og stue i åben forbindelse; her er lyst, indbydende og rart at være. Og så er der fokus på samværet, for takket være den åbne planløsning, kan I holde hinanden med selskab, selvom I på én og samme tid er beskæftigede med hver jeres hverdagssysler i køkkenet og stuen.

Vi glæder os til at vise villaen og området frem for jer!Sagsnr. 192CW-232276
Købspris 548.553 kr.
Boligydelse pr. md. 8.134 kr.
Badeværelser 2
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering
  • Lokal mægler
  • A-Z service
  • Gratis vurdering
  • 4.9/5 På

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!