fbpx
Plantegning Zoom

FLOT ISTANDSAT 2,5 VÆRELSES LEJL. MED FRI UDSIGT, OG MED ALTAN PÅ VEJ

Del bolig

Lys og velistandsat lejlighed beliggende tæt på Damhussøen og Rødovre Centrum. 
 
Boligen er en 2-værelses, men har hertil et stort og praktisk garderoberum med fine anvendelsesmuligheder. Standen er rigtig god og boligen er indflytningsklar. Stuen har en skøn fritliggende udsigt, og der er altan på vej, som er betalt af sælger. Ligeledes er der planlagt nye vinduer og dørtelefon, som der bliver fælleslån til. 
 
Står du og ønsker en base tæt på alle hverdagens bekvemmeligheder og samtidig have let adgang til København K? Uanset hvad, så kan du godt indstille boligjagten, for vi har her et oplagt bud på dit nye hjem. 
 
Lejligheden har sin begyndelse i en entré, der lukker op til et stort walk-in-closet, som sørger for ekstra garderobeplads. De indre rammer fordeler sig også på et godt og indretningsvenligt værelse samt et badeværelse med brus og plads til opbevaring af diverse fornødenheder. I stuen kan der etableres et spiseområde og en sofaafdeling side om side, og den går desuden ud i ét med køkkenet, således at der skabes et samlet opholdsrum med fransk altan. Både køkken og bad er i moderne stil. 
 
Når du overtager nøglerne til lejligheden på Roskildevej 386, bosætter du dig samtidig fordelagtigt i forhold til bydelens tilbud. Hverdagen bliver kun endnu mere bekvem af, at der er parkeringsmuligheder lige udenfor ejendommen, og så kan du via Roskildevej sætte kurs ind mod Frederiksberg samt fortsætte helt til Indre By.
 
Der venter flere indkøbsmuligheder i gåafstand, og det samme gør svømmehallen, Vestbadet, mens Rødovre St. er cirka 1,5 kilometer fra adressen - således kan du hurtigt og nemt hoppe på S-toget. Det tager desuden kun omtrent fem minutter at køre til biografen, butikkerne og de mange spisesteder i Rødovre Centrum, og ligeså let finder du frem til Damhussøen, hvor stien udgør en hyggelig løbe- eller gårute langs bredden.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Roskildevej 386, 1. 18., 2610 Rødovre
Pris:
1.895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
56
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
2.916 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus