fbpx
Plantegning Zoom

LYS TREVÆRELSES LEJLIGHED MED SYDVENDT ALTAN

Del bolig

TREVÆRELSES LEJLIGHED MED SYDVENDT ALTAN CENTRALT I RØDOVRE.
 
Lys og rummelig treværelses lejlighed på 2. sal uden overboer, og med altan ud til grønne områder. Hvis boligjagten skal give rum til den pladskrævende single såvel som parret i alle aldre, så skal du et smut forbi Roskildevej 287. Her får du en dejlig bolig, som er super centralt beliggende, og hvor der ikke er langt til hverken grønne områder, offentlig transport eller Damhustorvet.
 
Inde bag hoveddøren på Roskildevej 287 udfolder en god planløsning sig, som sikrer dig alt, hvad du får brug for i dagligdagen. Turen gennem dit nye hjem starter i fordelingsentréen, hvor der er plads til at hænge jakken og stille skoene. Videre ind i hjemmet vil du finde et badeværelse med brus og væghængt toilet, et køkken med hvide skabsfronter og et godt lysindfald, en hyggelig stue med plads til både spisebordet og sofaen samt udgang til en sydvendt altan og slutteligt to gode værelser.
 
Din nye lejlighed ligger i en gedigen murstensejendom fra 1934, som ligger med god luft omkring sig. Bagved ejendommens murer vil du finde et dejligt, grønt område til fælles benyttelse, hvorfor du med fordel kan slå dig ned her på et tæppe i sommermånederne. Som et ekstra plus vender din solrige, sydvendte altan ud mod dette grønne område, så du kan nyde en kop kaffe med i selskab med det grønne.
 
Hverdagen på Roskildevej 287 bliver nem og bekvem, for du kommer til at bo centralt i Rødovre. Damhustorvet er næsten lige ved  din hoveddør, og her kan du slå dig ned med en kop kaffe to-go fra kaffebaren eller en lækker bagel fra Royal Bagel. Skrår du fra Damhustorvet over Roskildevej, vil du være ved Damhussøen, som flyder over i Damhusengen - du har altså ikke langt til dejlige, grønne områder og hyggelige spots. 
 
Når dagligdagen kalder, kan du handle i Netto mens shoppetrangen kan stilles i både Rødovre Centrum og Hvidovre C blot en cykeltur væk. Og vil du til København, kan du hoppe på cyklen og være på Hvidovre St. efter 5 min., hvis s-toge kan få dig til Indre By på få minutter.
 
Vi glæder os til at møde dig på en fremvisning.
Roskildevej 287, 2. th., 2610 Rødovre
Pris:
2.445.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
66
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1934
Ejerudgift pr. md.
3.950 kr.

Michael Hoffström

Ledende Salgs- og Vurderingsspecialist mho@brikk.dk +45 30140943

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus