fbpx

INDFLYTNINGSKLAR & LYS HERSKABSLEJLIGHED MED ALTAN

Del bolig

Attraktiv herskabslejlighed med 3m loftshøjde beliggenhed på det indre Frederiksberg, med få hundrede meter til Forum Metro, gode indkøbsmuligheder, gode take away steder, de grønne omgivelser ved Landbohøjskolen samt Søerne. Gåafstand til attraktive handelsgader som H.C.Ørstedsvej, Godthåbsvej og Gammel Kongevej.

Lejligheden er beliggende i en flot og velholdt murstensejendom fra 1905 som i 2010 har fået lagt nyt skiffer tag og er blevet facade renoveret. Der er nyere vinduer, fjernvarme og adgang til hyggeligt og solrigt gårdmiljø. Derudover cykelskur, 5 m2 loftrum samt mulighed for leje af p-plads i gården samt mulighed for leje af p-plads i gården til blot 400kr/mrd. 

Lejligheden indeholder fordelingsentré med god plads til sko og overtøj, flot badeværelse med klinker og separat bruseniche, stort lyst og lækkert køkkenalrum med unik åbning til de øvrige rum, samt skøn udsigt til gårdmiljø og udgang til den store altan. To store stuer en-suite med dejligt lysindfald, hvoraf den ene stue har karnap. Endvidere et stort gård vendt soveværelse med et stort indbygget skab med hvide skydelåger. Planløsningen er god så man kan evt. have 2 soveværelser. 

Sælger Christopher kan kontaktes direkte på tlf: 51 50 64 30.

Bestil en fremvisning med det samme.

Rosenørns Alle 36, 1. tv., 1970 Frederiksberg C
Pris:
6.375.000 kr.
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
100
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1905
Ejerudgift pr. md.
3.424 kr.

Camilla Weinreich

Salgs- og Vurderingsspecialist camilla@brikk.dk +45 60122342

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering