fbpx
Plantegning Zoom

Unik ejendom med fantastisk fjordudsigt (flexbolig)

Del bolig

Skøn ejendom som helårshus, flexbolig eller fritidshus 400 meter fra Sillerslev havn og strand. Beliggende i naturskønt område på blind vej med imponerende panoramaudsigt over Limfjorden til Salling kysten. STUEHUSET fra 1925 er totalrenoveret Stuehuset (100m2) er renoveret fra top til bund med nyt tag, isolering, kvist, gulve, lofter, køkken, bad, varme, el- og kloakinstallationer. Indgang til husets entre sker fra gårdhaven, fra entreen er der adgang til et garderobe/opbevaringsrum samt til det lyse og funktionelle køkken. Der er gulvvarme i entre, køkken og badeværelse. Køkken og spisestue er i delvis åben forbindelse, hvilket giver et fantastisk lysindfald i begge rum. Den lyse stue er husets hjerte, herfra er der adgang til et værelse med vindue mod syd, trappen til 1.sal og udgang til forhavens store sydvendte terrasse via en dobbelt terrassedør. Førstesalen består af en stue med panoramavindue med udsigt over fjorden og havnen. plus et mindre værelse med vindue mod øst. Dejlig lyst badeværelse. Mellem køkken og badeværelse er etableret mellemgang med plads til vaskemaskine og opbevaring. Anneks (63m2) og udhus (25+7m2) begge fra 2021, opvarmes med luft-luft varmepumpe. Ydervægge er beklædt med naturskifer og superwood, begge bygninger har 3 lags træ-alu energivinduer. I lighed med stuehuset er taget belagt med tagpap, inddækninger, tagrender og nedløb er udført i zink. Indgang til annekset sker fra havesiden via 2 dobbelte terrassedøre med niveaufri adgang fra den overdækkede træterrasse. Anneksets tekøkken er indenfor rækkevidde når grillmaden tilberedes på den store terrasse med plads til hele familien. Annekset består af et stort højloftet rum og et mindre backstage rum med hems, der er delvis åben forbindelse mellem de 2 rum. Udhuset er udført i samme gode materialer som annekset, bygningen er i beboelsesstandard og indeholder et disponibelt rum og et badeværelse med separat elvandvarmer. Det hyggelige drivhus/orangeri (10m2) er etableret i forbindelse med udhusets gavl, her kan planter og mennesker nyde en lun plads på en kølig dag. Ejendommen har 2 indkørsler, den primære fra Romerdammen blev opgraderet med bundsikring og fliser i 2022, ved samme lejlighed blev fliseterrassen foran huset fornyet og der blev bygget højbed og lagt fliser i gårdhaven, hvor en overdækket pergola forbinder stuehus, orangeri og udhus.
Romerdammen 9, 7990 Øster Assels
Pris:
1.798.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
100
Grund:
708
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1925/2021
Ejerudgift pr. md.
861 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter