fbpx
Plantegning Zoom

100m2 stuehus 70m2 anneks boligareal - Unik ejendom med fantastisk fjordudsigt (flexbolig)

Del bolig

Velkommen til 163 m2 unik bolig med en imponerende panoramaudsigt over Limfjorden. God beliggenhed på blind vej 400 meter fra Sillerslev havn og strand i et naturskønt område.
 
Stuehuset (100m2) fra 1925 er totalrenoveret fra top til bund med nyt tag, isolering, kvist, gulve, lofter, køkken, bad, varme, el- og kloakinstallationer. Indgang til husets entre sker fra gårdhaven. Fra entreen er der adgang til seperat garderobe og det lyse og funktionelle køkken. Der er gulvvarme i entre, køkken og badeværelse, mellem køkken og badeværelse findes en mellemgang med plads til vaskemaskine.Køkken og spisestue er i delvis åben forbindelse, hvilket giver et fantastisk lysindfald i begge rum. Spisestuen er husets hjerte, herfra er der udgang til forhavens store sydvendte terrasse, der er endvidere adgang til et værelse med vindue mod syd, og trappe til 1.salen, der består af stue med panoramavindue med udsigt over fjord og havn. plus et mindre østvendt værelse.
 
Anneks til beboelse (63m2) og udhus (33m2) begge fra 2021, opvarmes med luft-luft varmepumpe. Ydervægge er beklædt med naturskifer og superwood, begge bygninger har 3 lags træ-alu energivinduer. I lighed med stuehuset er taget belagt med tagpap, inddækninger, tagrender og nedløb er udført i zink. Indgang til annekset sker fra havesiden via 2 dobbelte terrassedøre med niveaufri adgang fra overdækkede træterrasse, således er anneksets tekøkken indenfor rækkevidde når grillmaden tilberedes på den store terrasse, hvor der er plads til hele familien. Annekset består af et stort højloftet rum og et mindre backstage rum med hems, der er delvis åben forbindelse mellem de 2 rum.
 
Udhuset består af disponibelt rum samt badeværelse med separat elvandvarmer. 
 
Det hyggelige drivhus/orangeri (10m2) er etableret i forlængelse af udhuset, her kan planter og mennesker nyde en lun plads på en kølig dag. Stuehus, orangeri og udhus forbindes af en overdækket pergola.
 
De 2 indkørsler er anlagt i 2021 og 2022 sammen med terrasser og højbed. Ejendommen er separatkloakeret. Fibernet er indlagt i ejendommen.
Romerdammen 9, Sillerslev, 7990 Øster Assels
Pris:
1.598.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
170
Grund:
708
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1925/2013
Ejerudgift pr. md.
791 kr.

Thomas Brogaard Pedersen

Ledende Salgs- og Vurderingsekspert thomas@brikk.dk +45 30140397

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus