fbpx
Rørmosevej 3, 2400 København NV
1.234.647 kr
TYPE
Andelsbolig
Boligareal
52
Grund
0
Værelser/rum
2
energimærke
D
bygget/ombygget
1937
Rørmosevej 3, 2400 København NV
DEL:

SPÆNDENDE ANDELSBOLIG HVOR DU HAR HELE 2. SAL FOR DIG SELV

På Rørmosevej 3 udbyder vi nu en spændende og unik andelslejlighed. Her venter 52 fuldstændig indflytningsklare m2, som ligger på toppen af ejendommen med skønt lys indfald. Lige ved Emdrup Torv.

Lejligheden er i utrolig flot stand, og den er indrettet med stilrent interiør, smukke trægulve og små, finurlige detaljer såsom koøjet og konstruktionen generelt. Boligen ligger tilmed øverst oppe, hvorfor du ikke skal bekymre dig om larmende overboer. Hoveddøren åbner op til en rummelig fordelingsentré, og her finder du god, indbygget skabsplads. Mulighed for opbevaring på opgangen på 2. sal.

Køkkenalrummet er lysfyldt og indretningsvenligt – du kan vælge at indrette dig med både spise- og sofakrog, mens det fine og funktionelle køkken giver gode rammer om madlavningen. Det giver mulighed for, at du kan indrette lejlighedens andet rum som soveværelse med fx kontor; men der er også mulighed for at kombinere stuen og soveværelset. Ja, mulighederne er mange. Planløsningen fuldendes med et flot, tidløst badeværelse, hvor det charmerende koøje giver en maritim stemning. 

Ejendommen er opført i 1937, og din kommende bolig ligger på flot og harmonisk vis øverst på ejendommen og skiller sig ud med sin lyse træfacade. Bygningen er omkranset af et hyggeligt, grønt fællesareal, hvor man kan tilbringe de lune sommerdage; men man kan selvfølgelig også gå på opdagelse i det dejlige nabolag. Vejen er blind og for enden går du direkte til Utterslev Mose. Der medfølger eget kælderrum, fælles vaskeri med egne maskiner, tørrerum, cykelkælder m.m.

Lejligheden ligger i en sund forening med en god og sund økonomi. Boligen kan overtages hurtigt.

Lejligheden ligger i en rolig og hyggelig del af Nordvest (Emdrup), hvor både naturskønne områder, skoler, dagligvarebutikker og et hav af offentlige transportmuligheder kan nås på få minutter (4A og 6A). Emdrup St. ligger fx bare 1 kilometer fra hoveddøren, og her står S-tog og busser til rådighed døgnet rundt. De naturskønne omgivelser ved Emdrup Sø og Utterslev Mose er guld værd året rundt, og bedst af alt er den korte afstand til indre by med Nørreport St. kun 5,5 kilometer fra hoveddøren.
Sagsnr. 192SK-001348
Købspris 1.234.647 kr.
Boligydelse pr. md. 2.890 kr.
Soveværelser 1
Badeværelser 1
Sebastian Kirchhoff
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!