fbpx
Plantegning Zoom

DEJLIGT HAVEFORENINGSHUS KUN 30 MIN FRA RÅDHUSPLADSEN

Del bolig

Drømmer I om jeres helt eget fristed, hvor I kan sætte hverdagslivet på pause og i stedet gøre plads til kortspil, hygge og dage i haven? Så finder I svaret her på Rønstrupvej 82, hvor der venter jer et skønt haveforeningshus i den hyggelige forening, Ågerup. Turen går til Ballerup, og huset ligger kun en halv times kørsel fra Rådhuspladsen i København, så det er den oplagte destination for jer, som ønsker et sted til både lange ferier og små weekend-getaways. Det kunne være til børnefamilien, som bor i lejlighed og drømmer om haveliv i weekenden. Ågerup er et dejligt område, hvor husene fordeler sig på små, lukkede veje, og jeres hus ligger som et af de sidste på en blind vej. I bydes velkommen af et klassisk træhus opført i 2004, og det præsenterer sig med den træbeklædte facade samt hvide, småsprossede vinduer, så charmen er i top. Samtidig indrammes huset af havens grønne omgivelser, og I får glæde af en lækker træterrasse, der vender mod sydvest og dermed inviterer på mange gode soltimer. Her er scenen sat for lyse sommeraftener med familien samlet og gang i grillen. Indendøre byder huset på alt, hvad I har brug for. Pladsen er godt udnyttet, så I finder bl.a. to fine værelser og et nydeligt badeværelse, som er indrettet med brus og vaskemaskine. Dertil kommer to indbydende opholdsrum, for I kan slappe af både i den lyse udestue og i det store, åbne opholdsmiljø, hvor stue og køkken ligger ud i ét. Sidstnævnte er indrettet med en køkkenø, hvor I kan mødes over madlavningen, og i rummet står også en pillebrændeovn, som spreder varme og hygge. Kort fortalt, her er perfekte betingelser for de fremtidige ferieminder, og også nærområdet står klar med fine oplevelser, for der er ikke langt til eksempelvis de grønne skove, hvor I kan nyde mange lange gåture i den friske luft. Vi glæder os til at møde jer på en fremvisning.
Rønstrupvej 82, Of Ågerup, 2750 Ballerup
Pris:
1.229.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
60
Grund:
450
Værelser:
1
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2004
Ejerudgift pr. md.
1.089 kr.

Lisbeth Victorin

Ejendomsmægler lisbeth@brikk.dk +45 53602081

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus