fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

SOLGT! SOLGT!

Del bolig

SOLGT!

STOR FAMILIE BOLIG TIL ISTANDSÆTTELSE

Nu kan I starte jeres nye boligkapitel på Rønnesholm 10 i Slagelse – her udbyder vi en gedigen murstensvilla fra 1972, som byder på 156 kvadratmeter bolig fordelt over én etage. Dertil kommer en højloftet kælder på 136 kvadratmeter samt en stor og frodig matrikel med sol fra morgen til aften. Har I drømme og visioner, og er I klar til at hoppe i arbejdstøjet? Så kan I skabe drømmehjemmet lige her!

Ved ankomst bydes I indenfor i entréen, og den munder ud i et langt gangareal med afsæt til samtlige rum. Boligen er hyggelig og indbydende med sit lyse interiør, men den trænger overordnet set til en kærlig hånd. Dét, som er værd at bemærke, er bl.a. det dejlige lysindfald og den praktiske planløsning, som giver stort potentiale. Først og fremmest venter et stort og indbydende opholdsrum, som samler køkken, spisestue og stue. Her er der plads til nærvær og samvær, og indretningsmulighederne er helt i top – at der er direkte udgang til terrassen og haven er blot endnu en kvalitet.

Villaen byder ligeledes på tre regulære værelser, der kan anvendes som I ønsker, og dertil kommer et gæstetoilet og et rummeligt badeværelse med både badekar og vaskefaciliteter. Fra gangen er der trappe ned til kælderen, og den byder på mange gode anvendelsesmuligheder. Her venter nemlig intet mindre end fem disponible rum og et badeværelse, og ligesom resten af boligen kan rummene gøres til lige det, I ønsker. Ejendommen er naturligvis omkranset af en dejlig, grøn have, som byder på masser af grøn beplantning. I forlængelse af opholdsrummet er der etableret et stort, overdækket terrasseområde, og det vender selvfølgelig mod sydøst med sol det meste af dagen.

I kommer til at bo i et roligt, trygt og veletableret villakvarter, som er placeret direkte ud til grønne vidder. I er hverken lang fra skov, marker eller åens rislende vand, og alligevel er der kun 5,5 kilometer ind til Slagelses byliv. Her samles både handlemuligheder, spisesteder, cafeer og specialforretninger, og pendleren er forbundet med busser og tog. Prikken over i’et må være den korte afstand til både skoler, daginstitutioner og sportsfaciliteter.

Finansiering:

Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail christian@kuskejendomme.dk

Rønnesholm 10, 4200 Slagelse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
156
Grund:
888
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Finn Jensen

Ledende Salgs- og Vurdingsspecialist fj@brikk.dk +45 28692223

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter

Tilmeld åbent hus