fbpx
Rønnesholm 10, 4200 Slagelse
895.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
156
Grund
888
Værelser/rum
4
energimærke
E
bygget/ombygget
1972
Rønnesholm 10, 4200 Slagelse
DEL:

STOR FAMILIE BOLIG TIL ISTANDSÆTTELSE

Nu kan I starte jeres nye boligkapitel på Rønnesholm 10 i Slagelse – her udbyder vi en gedigen murstensvilla fra 1972, som byder på 156 kvadratmeter bolig fordelt over én etage. Dertil kommer en højloftet kælder på 136 kvadratmeter samt en stor og frodig matrikel med sol fra morgen til aften. Har I drømme og visioner, og er I klar til at hoppe i arbejdstøjet? Så kan I skabe drømmehjemmet lige her!

Ved ankomst bydes I indenfor i entréen, og den munder ud i et langt gangareal med afsæt til samtlige rum. Boligen er hyggelig og indbydende med sit lyse interiør, men den trænger overordnet set til en kærlig hånd. Dét, som er værd at bemærke, er bl.a. det dejlige lysindfald og den praktiske planløsning, som giver stort potentiale. Først og fremmest venter et stort og indbydende opholdsrum, som samler køkken, spisestue og stue. Her er der plads til nærvær og samvær, og indretningsmulighederne er helt i top – at der er direkte udgang til terrassen og haven er blot endnu en kvalitet.

Villaen byder ligeledes på tre regulære værelser, der kan anvendes som I ønsker, og dertil kommer et gæstetoilet og et rummeligt badeværelse med både badekar og vaskefaciliteter. Fra gangen er der trappe ned til kælderen, og den byder på mange gode anvendelsesmuligheder. Her venter nemlig intet mindre end fem disponible rum og et badeværelse, og ligesom resten af boligen kan rummene gøres til lige det, I ønsker. Ejendommen er naturligvis omkranset af en dejlig, grøn have, som byder på masser af grøn beplantning. I forlængelse af opholdsrummet er der etableret et stort, overdækket terrasseområde, og det vender selvfølgelig mod sydøst med sol det meste af dagen.

I kommer til at bo i et roligt, trygt og veletableret villakvarter, som er placeret direkte ud til grønne vidder. I er hverken lang fra skov, marker eller åens rislende vand, og alligevel er der kun 5,5 kilometer ind til Slagelses byliv. Her samles både handlemuligheder, spisesteder, cafeer og specialforretninger, og pendleren er forbundet med busser og tog. Prikken over i’et må være den korte afstand til både skoler, daginstitutioner og sportsfaciliteter.

Finansiering:

Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail [email protected]Sagsnr. 192SK-001225
Kontantpris 895.000 kr.
Udbetaling 45.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.570 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
3.820 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
3.194 kr.
Soveværelser 3
Badeværelser 1
Sebastian Kirchhoff
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra kr 9,995. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!