fbpx
Rønnebærvej 16, 2840 Holte
1.395.000 kr
TYPE
Ejerlejlighed
Boligareal
54
Grund
0
Værelser/rum
1
energimærke
D
bygget/ombygget
1963
Rønnebærvej 16, 2840 Holte
DEL:

54 LYSFYLDTE OG INDRETNINGSVENLIGE M2 MED SOLRIG ALTAN OG SUBLIM PLACERING

Rønnebærvej 16, 2.tv kan nu blive din nye adresse - her udbyder vi nemlig en 54 kvadratmeter stor 1 værelses lejlighed, som både er lysfyldt, indretningsvenlig og velbeliggende. Med denne adresse kommer du nemlig til at bo kun 100 meter fra Holte Midtpunkt, 500 meter fra Holte Station og 800 meter fra naturstierne omkring Furesø.

Ved ankomst til adressen møder du en gedigen murstensejendom fra 1963, og som beboer får du brugsret til det hyggelige og rolige gårdmiljø og bl.a eget kælderrum, fælles vaskeri og mulighed for leje af garage. Lejligheden ligger oppe på 2. sal, hvilket sikrer en hverdag på afstand fra gadebilledet.

Indretningen er lys og tidløs med fine gulve, hvidmalede vægge og lofter samt store vinduespartier, som sikrer et naturligt lysindfald. Køkkenet har en god størrelse, og foruden de hvide skabselementer (der giver masser af bord- og skabsplads), er der mulighed for at indrette en fin spiseafdeling. Det betyder også, at du kan indrettes stuen blot med sove- og sofaafdeling, hvilket kan gøres på mange kreative måder - måske drømmer du om en sovesofa, der kan kombinere begge funktioner, eller måske har du planer om at lave en naturlig opdeling af rummet med praktiske reoler som skillevæg. Mulighederne er mange, og du kan få det præcis, som du ønsker. Der er endda udgang til boligens altan herfra; den er hyggelig, indretningsvenlig og vinklet perfekt mod eftermiddags- og aftensolen i vest og med udsigt over Vejlesø. Planløsningen fuldendes med det funktionelle walk-in-closet samt det hvide flisebadeværelse, som kombinerer badekar og brus.

Lejligheden er centralt beliggende i Holte - få minutters gang fra stationen og de forskellige indkøbs- og shoppingmuligheder i Holte Midtpunkt. Ja, du har praktisk talt alle hverdagens fornødenheder i kort gåafstand, og savner du storbylivet, kan du let køre på motorvejsnettet. Ønsker du omvendt at nyde naturen, kan du glæde sig over at have Geelskov, Vejlesø og Furesøen lige i nabolaget.Sagsnr. 192SK-001294
Kontantpris 1.395.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.366 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
5.331 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
4.698 kr.
Soveværelser 1
Badeværelser 1
Sebastian Kirchhoff
Sebastian Kirchhoff

[email protected] 42417686

Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!