fbpx
Rødkildevej 13, 4780 Stege
845.000 kr
TYPE
Villa
Boligareal
109
Grund
672
Værelser/rum
2
energimærke
F
bygget/ombygget
1926
Rødkildevej 13, 4780 Stege
DEL:

Møn har masser at byde på. Den fantastiske og helt enestående natur er helt bestemt det første, man kommer til at tænke på, og man ser straks den smukke Møns Klint for sit blik med de skarpe, kridhvide skrænter, det turkisblå vand og den grønne bevoksning ved Store Klinteskov.

Men den smukke ø, der efterhånden er kendt for mere end blot sin natur – blandt andet vandreruten Camønoen og festivalen Burning Mön – er også hjemsted for flere dejlige byer. "Hovedstaden" er Stege, og lige ovre på den anden side af den korte bro ved det smalle sund ligger Lendemarke, en hyggelig forstad, som nu kan blive jeres nye nærmiljø.

I Lendemarke kommer adressen Rødkildevej 13 til at danne rammen om jeres tilværelse. Det fine byhus fra 1926, som sidenhen er ombygget i 1993, ligger fabelagtigt med udsigt over vandet fra begge etager, fra 1. sal endda fra flere vinkler, og så efterlever den kravet om en god indretning, hvad end I er førstegangskøbere, en lille familie eller et ægtepar i jeres bedste alder, der søger et godt hjem på en god beliggenhed.

Villaen byder jer velkommen til 109 veldisponerede boligkvadratmeter, og dertil kommer en dejlig stor tilbygning på 52 kvadratmeter, der blandt andet rummer den store garage, et vaskebryggers/fyrrum samt et stort disponibelt rum med udgang til den sydvestvendte terrasse.

Det originale hus byder velkommen til entréen, hvorfra den snoede trappe leder op til 1. salens store og hyggelige opholdsstue med brændeovn og en rigtig fin opdeling, som gør det muligt at indrette sig på kreativ vis – et kontor, et ekstra værelse noget helt tredje? Stueetagen rummer i forvejen til gode værelser med skabsplads samt et skønt køkken-alrum med spiseplads og knald på de glade farver! Brændeovnen sikrer ekstra hygge, og det vestvendte vinduesparti giver lovning om masser af lys. Endelig er huset indrettet med et flot brusebadeværelse opført i klassiske elementer.

Den hyggelige villa ligger attraktivt i gåafstand fra det kulturelle centrum, teaterhøjskolen, Thorsvang, et antikvariat og Bryghuset Møn, som alt sammen ligger på Lendemarke-siden. Via broen over til Stege har I adgang til alt, hvad hjertet kan begære, og så har I kun 1 time og 25 minutter i bil til København.

Mulighed for flexbolig.Sagsnr. 192SK-026206
Kontantpris 845.000 kr.
Udbetaling 45.000 kr.
Ejerudgift pr. md. 2.008 kr.
Brutto pr.md. ekskl.
ejerudgifter
3.246 kr.
Netto pr. md. ekskl.
ejerudgifter
2.811 kr.
Soveværelser 0
Badeværelser 1
Jyskebank

OM OS

Vi vender boligbranchen på hovedet

Brikk er en ny type ejendomsmægler som kombinerer tre væsentlige som ikke er set i Danmark før nu: Personlig og lokal kontakt, teknologi og gennemsigtighed og en langt mere fair pris for at sælge. Hos Brikk får du både den personlige relation med din lokale ejendomsmægler der står for alle fremvisninger og dokumenter men samtidig har vi bygget en teknologi der gør det nemmere, smartere og mere brugervenligt for vores sælgere og købere. Og du kan sælge fra 12.500 kr. Vi dækker hele Danmark enten med fremvisninger fra vores lokale ejendomsmæglere eller hvor du selv åbner døren for køber, hvor vi stadig er med dig i salgsforløbet fra A til Z.

Få en gratis vurdering

Vi kontakter dig snarest

Tak for din interesse i Brikk. Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer. Husk at du som boligsælger kan få en helt gratis og uforpligtende boligvurdering fra din lokale Brikk ejendomsmægler.

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!

Kontakt nu os

Udfyld formen nedenfor og så tager vi kontakt indenfor 24 timer.
Du kan også ringe til os mellem klokken 7.00-21.00 på 7199 9891

Vi tager kontakt snarest!

Vi tager kontakt til dig indenfor 24 timer og ser frem til at snakke med dig.

Luk vinduet

Serverfejl! Prøv igen!

Prøv igen!