fbpx

SKØNT OG LYST ENDERÆKKEHUS MED SOLRIG GÅRDHAVE SAMT TAGTERRASSE

Del bolig

Det moderne rækkehus er på 115 m2 og opført i 2016 og med en suveræn beliggenhed i bebyggelsen. Der er gulvvarme i hele boligen og sol fra morgen til aften.

Boligen byder på stueplan på et køkken i åben forbindelse med to stuer, hvorfra I har adgang til terrasser/gårdhaver på begge sider. På førstesalen finder I to dejlige værelser samt et badeværelse, som tilgås fra reposen, og videre op kan I glæde jer over flere opholdsarealer med en stue, der videre åbner op til en skøn tagterrasse. Her får I det gennemgående lyst og tidløst, hvor et hvidt køkken gemmer på gavmild opbevaringsplads, og den åbne forbindelse skaber et behageligt opholdsrum, hvor opdelingen naturligt skaber en plads til spiseafdeling og en plads til hygge og afkobling med et sofaarrangement – eller også kan sofahyggen rykkes op på anden sal, hvor den yderligere kan forlænges med tagterrassen, og således får I plads til enten kontor eller legearealer nedenunder. Der kan også laves et 3 værelse på 2. sal. De to badeværelser er rummelige og slutteligt får I indretningsvenlige værelser med et fantastisk lysindfald, hvor franske altaner – den ene med dobbeltdøre – virkelig inviterer lys og frisk luft indenfor. Da det er et enderækkehus er der flere vinduer og dermed automatisk mere lys.

Her er kræset for hyggelige udemiljøer med et gitter, hvor grøn efeu slanger sig op og skaber et frodigt lukke omkring jer. Det gælder på begge sider af boligen, og her er altså god plads til ugeneret og privat at nyde en aften i aftensolen. Og glem ikke jeres tagterrasse, der giver jer udsigt over tagene og de flotte bygninger.

Kalvebod Fælled Skole ligger knap en halv kilometers gåtur fra hoveddøren, der er 1 minut til børnehaven og med Vestamager Station bliver det ingen sag at komme nemt og hurtigt frem og tilbage i hverdagen: 14 minutter senere kan I eksempelvis stå på Nørreport St. Lige så let bliver det at komme ud i den friske luft, for Amager Fælled tilbyder gode stier, søer og skøn bevoksning. Her kan familielivet altså nemt tage fat og udspille sig både praktisk og ganske bekvemt. Samtidig er man tæt på Fields, Royal Arena og meget mere.

Bestil en fremvisning med det samme.


Robert Jacobsens Vej 12H, 2300 København S
Pris:
5.250.000 kr.
Type:
Rækkehus
Boligareal:
115
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2016
Ejerudgift pr. md.
3.915 kr.

Sebastian Kirchhoff

Indehaver, Medstifter & Ejendomsmægler, MDE sk@brikk.dk +45 42417686

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter