fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VELINDRETTET LEJLIGHED MED FIN GÅRD CENTRALT I NÆSTVED

Del bolig

Midt i Næstved ligger denne hyggelige ejendom, der tilbyder dig et veldrejet hjem, som fremstår lige til og indflytningsklar med meget regulære rum. Og så med rolige veje og gode stisystemer lige uden for døren: Midt i bystemningen nær gå-gaden og offentlig transport muligheder.

Du skal se på et hjem, der åbner sig fra en entré: Til venstre ligger et kvadratisk og praktisk dele-badeværelse, og videre kommer du ind i køkkenet. En rummelig stue med karnap er hjemmets største rum, og sidst afrundes arealerne af et indretningsvenligt værelse. Du vil dele badeværelset med 1 anden andleshaver, der er altå fælles badeværelse.

Du har mulighed for at sætte dit eget præg, hvis du ønsker det. Måske vil du have et nyt køkken, eller måske vil du blot investere i en spand maling og en flot billedvæg, der kan komplementere dine møbler og i det hele taget den hjemlige stemning. Hertil kan du let indrette stuen med både spisebord og sofaarrangement; herligt vestvendt, så din hverdag bliver illumineret fra morgen til aften. Den samme rummelighed finder du i værelset, hvor du let kan indrette dig med seng og opbevaring - og ligeså kan du glæde dig over den veltænkte planløsning.

Ejendommen er charmerende solgul på facaden med tilhørende røde tegl: Den er opført i 1900, så den fremstår i klassisk, charmerende byhusstemning. Mod vest ligger ligesom stuen finder du en skøn og solrig fælles går; I dette rolige gård miljø, byder andelsforeningen nemlig på borde og stole som frit kan benyttes, til hyggelige fælles stunder med venner, familien eller naboerne – et absolut dejlig og kærkommen stille krog, på trods af lejlighedens centrale adresse i byen.

Du kan gå til stationen på fem minutter, og den samme overskuelige afstand er der til Næstveds kerne: En historisk og kulturrig handelsby fyldt med smukke facader og ejendomme, der gemmer på caféer, nichebutikker, supermarkeder, apotek, havnekaj og fine små oaser, grønne som købstads- og brostensbelagte områder, hvor Axeltorv og Hjultorvet bør nævnes som nogle af Næstveds indbydende vartegn og ikke mindst gode uddannelses muligheder i nær afstand.

Vi glæder os til at vise dig denne bolig som passer både til den modne singel eller til dig der netop er flyttet hjemmefra.
Roarsvej 7C, 1. th., 4700 Næstved
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
43
Grund:
502
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1900
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Lisbeth Ziska Kallsoy

Ejendomsmægler, MDE lk@brikk.dk +45 30143251

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Ansøg om boliglån

Ansøg om boliglån. Servicen er gratis og vi sætter dig i kontakt med den bank / institution der vurderes at passe bedst til din situation.

Selv hvis du tidligere er blevet afvist, eller hvis du ikke kan få f.eks. et variabelt lån, plejer vores partnere at kunne hjælpe. Vi udbyder servicen i samarbejde med en række banker, realkreditinstitutter og alternative ejendomskreditlånsløsninger.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter